REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Teatrul de Vară din Mamaia ar putea trece în administrarea Primăriei Constanța

Teatrul de Vară din Mamaia ar putea trece în administrarea Primăriei Constanța

Replica API 28 iulie 2018 | 03:12 431

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a anunțat, vineri, 27 iulie a.c., că a purtat discuții cu primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, cu privire la posibila trecere a Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia, din administrare județeană la municipalitate.

„Am avut discuții cu primarul orașului Constanța, urmează să facem o analiză foarte-foarte bună a ceea ce înseamnă investiții necesare la Teatrul de Vară din Mamaia. Noi lucrăm acum la un proiect cu Teatrul Soveja, urmează să vedem costurile, cât de bine iese proiectul, unde găsim finanțare. Am avut o discuție cu primarul Făgădău privind oportunitatea de a ceda Teatrul de Vară UAT-ului Constanța. Știți prea bine că la un moment dat noi am primit grădinile de vară, cinematograflele și le-am dat către unitățile administrativ teritoriale, pentru că acolo pot fi gestionate foarte bine lucrurile. Mă refer la grădinile de vară din Mangalia, Eforie etc. (...) După o analiză mai complexă, vom stabili dacă va fi cedat; vedem ce axe de finanțare europeană găsim. Acolo sunt și niște probleme de natură juridică. Este analiză situația în complexitatea ei”, a afirmat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in locul gradinii se va ridica o biserica pastorita de spagoveanu dar donata de fecalau,apropos spagoveanu strange din buci si ridica si cate 3 biserici in sate semiparasite cu manastiri pe pustii in ideea de a ridica fieful la rang de mitropolie,mitropolia dobrogei,in asa fel ca tiganul si ceilalti 15 frati lingurari din suceava sa omoare puricele pe burta,intre timp holera a digerat si banii europeni si nu-i mai miroase gura
1
1
Primaria constanta nu e in stare sa aibe grija de propriile ei cladiri... nici macar un parc nu are primaria civilizat... ce rost are sa puna mana pe TEATRUL de Vara???? aaaaaa.... Blocuri !!! am inteles....
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614