REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Techirghiol se pregăteşte pentru Zilele Oraşului

Techirghiol se pregăteşte pentru Zilele Oraşului

Replica API 10 iulie 2013 | 00:00 426

Techirghiol se pregăteşte să îmbrace straiele de sărbătoare. La sfârşitul lunii viitoare, localnicii, dar şi turiştii, vor sărbători Zilele Oraşului. Administraţia locală a pregătit surprize, va angrena populaţia la diferite activităţi sportive şi nu numai, dar o va delecta şi cu muzică bună. Trupa Holograf şi Fuego se numără pe lista invitaţilor.

După ce a căzut cortina peste Festivalul naţional de interpretare a muzicii uşoare româneşti "Glasul Speranţelor", eveniment ce propune descoperirea şi promovarea de noi talente interpretative, cât şi stimularea creaţiei muzicale originale de valoare, iată că Techirghiol se pregăteşte, din nou, de sărbătoare. Pe 25 august localnicii vor sărbători Zilele Oraşului. Primarul Adrian Stan le-a pregătit foarte multe surprize. "Ne pregătim pentru Zilele Oraşului, eveniment ce va avea loc timp de trei zile, începând cu 25 august, şi la care sperăm să avem participare foarte importantă. Suntem în tratative cu trupa Holograf cu care, în proporţie de 80%, am bătut palma, vor veni Fuego şi alte trupe. În fiecare an am făcut lucruri frumoase şi pentru turiştii care rămân în staţiune, şi pentru locuitorii oraşului. Organizăm lupte tătăreşti, lupte în nămol, meciuri de fotbal. Avem şedinţa festivă în care omagiem persoanele cu peste 50 ani de căsătorie şi cele care au împlinit 85 ani viaţă. Avem tot felul de activităţi: expoziţii, arte culinare", a declarat primarul Adrian Stan. Organizarea evenimentului va costa 120.000 lei, iar banii provin din bugetul local şi sponsorizări. Între timp, administraţia supraveghează lucrările de asfaltare a străzilor din interiorul localităţii, dar şi cele pentru canalizare şi pentru amenajarea plajei publice. Cât despre turişti, staţiunea nu duce lipsă, în ciuda vremii capricioase. "Turiştii vin indiferent de vreme, vin cu bilete de tratament, mai ales că Băile Reci au fost renovate şi s-a deschis şi Sanatoriul Avocaţilor. Avem destui turişti. Din discuţiile care le-am avut cu cei care lucrează în turism, ei sunt mulţumiţi", a conchis Stan.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614