REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TELEFOANE SUSPECTE, la Constanța: Alo, de la DSP, aveți Coronavirus!

TELEFOANE SUSPECTE, la Constanța: Alo, de la DSP, aveți Coronavirus!

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 2977

În timp ce ne confruntăm cu o situație fără precedent, fiind vorba despre pandemia de Coronavirus, vremuri în care trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă și de autoizolare, iată că în peisaj au apărut și... glumeții. Un constănțean a fost contactat telefonic de către o femeie, care s-a recomandat a fi de la Centrul de Informare din cadrul Direcției de Sănătate Publică și care i-a transmis că are Coronavirus, motiv pentru care trebuie să meargă de urgență la medicul de familie.

”Deja sunt persoane care sună să spună că suntem depistați cu Coronavirus! Aveți grijă cu cine vorbiți! Am fost sunat și mi-a spus că am fost depistat cu Coronavirus și că trebuie, în momentul ăsta, să merg la medicul de familie. S-a dat drept angajat al DSP. Din câte știu eu, într un asemenea caz vin și te iau cu izoleta. Nu te trimit la medic de familie. Ori fac mișto de populație (glume proaste), ori voia să mă scoată din casă, pentru un motiv anume. I-am spus că nu am făcut testul respectiv și nici nu m-am deplasat din locuință. Și mi-a închis telefonul”, a spus, pentru Replica, un constănțean.

click pe imagine

Reporterii Replica au sunat la acel număr de telefon, răspunzând o femeie. Aceasta a precizat că este din Galați, că are un depozit într-o piața și că nu a făcut așa ceva. ”Cum să facem astfel de glume, Doamne ferește, lumea și așa e speriată...”, a spus ea, negând întâmplarea. Însă, la scurt timp, l-a contactat pe WhatsApp pe cel pe care-l sunase anterior, precizând că a greșit numărul, că, de fapt, voia să-l sune pe un anumit Dan, căruia avea de gând să-i facă gluma cu Coronavirus. Cert este că persoana apelată a precizat că va sesiza Poliția în acest caz, considerând că nu este un subiect pe care se pot face astfel de glume.

click pe imagine!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta apropo de articolul cu rolul trantorilor de la SRI...
4
0
sunt cazuri in care iti apar la usa si zic ca sunt de la DSP, si au venit sa-ti faca o injectie contra coronavirus, si iti face un somnifer, te adoarme si-ti fura tot din casa
4
0
Ca deobicei tiganii fac asa ceva ..
3
0
Ce nr acea?
0
0
Si pentru glumeti ar trebui o lege care sa ii amendeze la fel ca pe aia care suna la UPU pentru ca sa faca farse.
11
0
Bai dementilor, asta este gluma ? Sa va arda cine trebuie o amenda ca sa va invatati minte.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367