REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TELENOVELĂ de `CONSTANGELES`! Colegi de INFRACŢIUNI, RELAŢII AMOROASE pe ASCUNS şi MAŞINI DISTRUSE!

TELENOVELĂ de `CONSTANGELES`! Colegi de INFRACŢIUNI, RELAŢII AMOROASE pe ASCUNS şi MAŞINI DISTRUSE!

Replica API 19 septembrie 2020 | 00:11 3853

Au fost colegi de infracţiuni, dar au ajuns duşmani, în cele din urmă. Cel pe care l-a adus în casă a început o relaţie amoroasă cu soţia lui, în timp ce se afla în arest, după care s-a ajuns la maşini distruse, ameninţări şi alte cele. Totul pare desprins dintr-un scenariu de film, însă este realitatea petrecută într-o localitate din judeţul Constanţa.

Totul a început în urmă cu mai mulţi ani, când Nichita Ananie s-a întâlnit cu Florin Melinte pe raza satului Ghindărești, care avea unele probleme cu familia și amândoi s-au înțeles ca acesta din urmă să locuiască la domiciliul lui Ananie. Împreună au comis mai multe infracțiuni pe Fluviul Dunărea, până în luna decembrie 2014, când Nichita Ananie a fost arestat perventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de autor cod vamal și constituirea de grup infracțional organizat. A rămas în arest până la data de 10.07.2015.

sursa foto: gherlainfo.ro

Proprietarul în arest, prietenul în relaţie cu soţia

În aceasta perioadă de timp între Florin Melinte şi soţia lui Ananie începe o relație amoroasă din luna mai 2015 și până în luna 10.2015. Când a revenit acasă, pe data de 10.07.2015, Ananie 1-a gonit din domiciliul său pe Florin, dar cu toate acestea între cei doi relația a continuat pe ascuns . Începând cu această dată, Ananie a rămas în control judiciar până pe data de 13.06.2016, când a fost condamnat la 7,6 ani închisoare. Astfel, relaţia dintre cei doi a continuat.

Femeia a FURAT BANI de la AMANT

Astfel, ei se tot vizitau. După una dintre întâlniri, când femeia a părăsit domiciliul lui Melinte, acesta a observat că-i lipsea suma de 2.500 de lei. A sunat-o şi ea a recunoscut că a luat banii, cu promisiunea că-i va restitui. Ceea ce nu s-a întâmplat. Nervos, a observat, la un moment dat, autoturismul marca Mercedes cu numere de Bulgaria, care aparține familiei Ananie, oprit în fața magazinelor alimentare din centrul satului Ghindărești.

S-a înfuriat și a lovit cu pumnii parbrizul și un geam de la portiera stângă fața a autoturismului pe care le-a spart, după care a plecat. A revenit în câteva momente cu o bucată de țeava metalică, cu care a început să lovească geamurile și oglinzile laterale ale autoturismului, pe care le sparge, după care pleacă la domiciliu. În tot acest timp, în maşină se aflau copiii minori ai familiei Ananie. Femeia a făcut reclamaţie şi a fost întocmit dosar penal.

Supărat că femeia nu mai voia o relaţie cu el, a dat foc la barcă

În continuare, purtând mai multe discuții telefonice și lovindu-se de refuzul femeii, care nu mai dorea să continue relația cu el, Florin Melinte se deplasează pe malul Fluviului Dunărea, unde cunoștea că Nichita Ananie ținea barca ancorată și folosindu-se de un bidon în care avea benzină a încercat să incendieze barca acestuia construită din scânduri din lemn gudronate. Deoarece barca era scufundată la apă pentru a se umfla nu a ars decât foarte puțin din aceasta, respectiv partea din pupa. După consumarea evenimentului, o contactează telefonic pe femeie și o pune în temă cu cele întâmplate.

A mai urmărit-o o perioadă, a ameninţat-o cu moartea, dar femeia a plecat în Italia, iar cei doi s-au împăcat, ea retrăgându-şi plângerile pentru ameninţare şi hărţuire.

Soţul depunea plângeri din penitenciar

În tot acest timp, Nichita Ananie se afla la puşcărie, însă a tot formulat plângeri penale pe numele lui Melinte, unele mincinoase, din răzbunare, între care şi că i-a furat mai multe bunuri, inclusiv bărci.

Prin urmare, Florin Melinte s-a ales cu o amendă penală pentru distrugere. Decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca pe 12.11.2020.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
replica nu mai sti ce sa mai scrii ,scrie ce sentampla n primarii , in preajma alegerilor cu primari care au stat patru ani pe bani multi si a ras de viitorii alegatori carora le cerseste acum voturi , informativa pe teren , dati cititorilor adevarul , desteptatii , ridicati nivelul stirilor , informarea serioasa conteaza , omul informat numai greseste copilareste!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102