REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Telenovelă la Deleni: Profa de religie zice că a fost violată, directorul - că e curvă

Telenovelă la Deleni: Profa de religie zice că a fost violată, directorul - că e curvă

Replica API 14 februarie 2012 | 00:00 943

EXCLUSIV

EXCLUSIV

Telenovelă în toată regula la Deleni. O profesoară cu reputaţia de "femeie întinsă de tot satul", care predă, culmea, religie, la o şcoală din comună, acuză un îngrijitor de animale că ar fi violat-o. Femeia, Florentina Bagia, de 28 de ani, s-a plâns poliţiştilor că Mihai Tureac, un bărbat de 32 de ani, de "profesie" cioban, ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el, împotriva voinţei ei. Incidentul a avut loc sâmbătă, 11 februarie. Bărbatul, însă, neagă acuzaţiile. În faţa oamenilor legii, bărbatul a recunoscut că s-a culcat cu femeia respectivă, însă actul sexual ar fi fost consimţit de aceasta şi nu îşi explică de ce anume l-a reclamat. Tot bărbatul mai spune că a avut o relaţie cu femeia şi se vizitau reciproc la domiciliu, însă motivul pentru care profesoara a ajuns să-şi reclame "iubitul" că ar fi violat-o, rămâne un mister.

Colegii şi superiorii cadrului didactic se pare că au un alt punct de vedere, mai ales în legătură cu reputaţia acestuia. Pare un scenariu desprins din telenovelele de proastă calitate, însă localnicii susţin că "a întins-o tot satul, spre disperarea nevestelor înşelate". Chiar şi colegii de catedră, şi directorul instituţiei de învăţământ susţin că au încercat să o aducă pe calea cea bună pe profesoara de religie, care s-ar fi dat de partea "necuratului", mai ales că la orele de religie se făcea educaţie sexuală. Însă eforturile au fost în zadar. "Are reputaţie proastă în sat. Lumea spune că a întins-o tot satul, nevestele unora sunt disperate. Nu o vom mai primi la cursuri. Preda religie elevilor claselor V-XI, iar aceştia s-au plâns că la ore vorbea despre sexologie şi nu despre religie şi excludem varianta violului. Nu o voi demite, dar aştept să-şi dea singură demisia pentru că a distrus imaginea Grupului Şcolar Nicolae Istrăţoiu din Deleni. A mai avut antecedente, lipsea de la ore, le făcea avansuri profesorilor, unul dintre aceştia fiind de Biologie, pe numele său Dumitru Bicu, erau vecini de locuinţă. Profesoara este divorţată, are un copil pe care îl creşte bunicii din Ovidiu", a declarat, penru "Replica", Gheorghe State, directorul Grupului Şcolar Nicolae Istrăţoiu din Deleni. Inspectorul şcolar general Aliss Andreescu susţine că a primit o informaţie telefonică în ceea ce priveşte cazul profesoarei de religie, din satul Pietreni, comuna Deleni, care acuză un îngrijitor de animale că ar fi violat-o. "Am primit o informare telefonică cu privire la acest lucru. Se va începe o anchetă împreună cu organele abilitate. Momentan nu ştim care este contextul sau dacă tot ce susţine profesoara este adevărat. Până la finalizarea anchatei, nu mai intră la cursuri", a declarat Aliss Andreescu, şeful ISJ Constanţa. Poliţiştii Secţiei 8 Rurală Băneasa nu au dorit să comenteze despre acest caz, susţinând doar că dosarul se află în cercetare. Femeia urmează să fie dusă la Serviciul de Medicină Legală, pentru ca medicii să spună dacă a fost vorba despre un viol. Dacă se va dovedi că, întradevăr, Mihai Tureac a obligat-o pe Florentina Bagia să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei ei, acesta riscă o pedeapsă de până la 10 ani de detenţie. Vom reveni.

Daniel ALBU şi Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce faci fa?Sunt Samir din Navodari. Bianca si Georgiana mi-au spus ca te pot gasi aici.V-am fost peste la toate prin 2015,2016,2017.Hai fa ca am contracte la tiruri.Te bag pa varianta tirista. O sa fii si cu colegele tale care le-ai avut.Stiu ca ai o fata asa spuneai cand lucrai la mine.Iao si pa ea ii dam ceva mai usor da facut la inceput,o bagam numa pa s**t.Daca esti disponibila lasa mesaj aici cu nr. tel
3
0
koarda nenorocita si nespalata am auzit ca esti la a treia casatorie cu un fost razboinic in k 69: Asta cand se satura de tine o pui de a patra casatorie ?Parasuta orinara care te numesti:Tot asa imputita si cu hainele slinoase umbli taratura?Luamia i scrotu la misto koarda de ovidiu care esti:
5
0
AUZI FA PANARAMA DRAKU CARE TE NUMESTI.MAI ESTI CU PAPITOIU ALA DIN COMANA SAU TE A LASAT SI ALA?I AI TRAS UN COPIL CA SA TI PLATEASCA PENSIE ALIMENTARA NENOROCITO.MAI SUGI PULA FA CA TI AM GASIT CLIENTI COARDA DRAKU CARE TE NUMESTI.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102