REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TELENOVELĂ la Medgidia! O aventură, divorţul şi partajul au dus la LOVITURI de cuţit?!

TELENOVELĂ la Medgidia! O aventură, divorţul şi partajul au dus la LOVITURI de cuţit?!

Replica API 5 octombrie 2017 | 15:36 423

Anchetă

Anchetă

sursa foto shutterstock.com

Doi tineri au ajuns la spital după ce socrul unuia dintre ei le-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Suspectul, Petrică Mușat, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța pentru tentativă de omor și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. La mijloc este vorba despre un conflict spontan, zvonurile fiind mai multe. Ba că C.F., de 29 de ani a aflat că soția îl înșela, iar ea voia să divorțeze, ba că socrul era de acord cu cealaltă relație a fiicei lui, încurajând-o, ba că au fost discuții cu privire la împărțirea bunurilor dobândite în timpul căsniciei. Cert este că s-a ajuns la înjunghieri și propuneri de arestare.

Amintim că, potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut pe 3 octombrie, în jurul orei 11.00, într-un apartament din municipiul Medgidia. Conflictul spontan ar fi avut loc între un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitate, şi doi tineri, cu vârste de 22, respectiv 29 de ani (ginerele și fratele acestuia). Ultimele două persoane ar fi fost înjunghiate cu un cuţit şi se află în prezent la spital. Un bărbat a fost înjunghiat în zona umărului și celălalt în abdomen, cel din urmă fiind supus unei intervenții chirurgicale.

Potrivit cadrelor medicale, ambii sunt în afara oricărui pericol. Mai exact, nefericitul eveniment a avut loc într-un apartament situat la etajul 1, pe strada Independeței din localitate, care i-ar aparține lui C.F., în vârstă de 29 de ani și soției sale (fiica agresorului). Scandalul a izbucnit spontan, iar bărbatul și-a chemat și fratele, C.V.. Acum, zvonurile sunt mai multe. Unele se referă la faptul că soția lui C.F. ar fi avut o relație cu un alt bărbat, iar soțul a aflat și de aici a pornit scandalul. Fata și-ar chemat tatăl, pe Petrică Mușat, iar soțul și-a sunat fratele.

Tot anumite persoane din anturajul familiei susțin că Petrică și-a dorit mereu un ginere cu funcție și astfel ar fi încurajat-o pe fiica sa în relația extraconjugală și s-ar fi ajuns până în punctul în care aceasta a cerut divorțul. Astfel, spiritele s-au încins, au curs jignirile, probabil că s-a adus în discuție și partajul, iar vârstnicul și-a ieșit din fire, a pus mâna pe un cuțit și le-a aplicat celor doi tineri mai multe lovituri.

A fost condus la audieri, la sediul Poliției, după care ancheta a fost preluată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța, încadrarea juridică fiind de tentativă de omor. Victimele au nevoie de 14 – 16 zile de îngrijiri medicale și 10 – 12. Suspectul a fost reținut și apoi arestat pentru 30 de zile. Cunoscuții au rămas înmărmuriți la aflarea veștilor, ei precizând că familia este una respectabilă. Precizăm că suspectul nu are antecedente penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa te astepti de la niste tigani? Si aia o balena urata amorezata. Oare ce ara in capul aluia care umbla cu ea?Tiganii fac tiganiada.
0
0
Nea Petrica un om deosebit,de ajutor,respectos,glumet,responsabil ,toate calitatile bune ce pot sa zic.Nu cred nimic din toate minciunile asatea.binenteles ca sunt si guri rele.
0
1
Musat ,fost sef de gara ,un turbat . te-au ajuns blestemele ,ca nici macar nu era fata ta ,ci a putorii cu care te-ai inhaitat ,Violeta ...da pe seful de diviziecum l-ai batut ? Eheee nea Petrica ...totul se plateste .
1
0
Sunt socat!Cum dle ,in acest oras care ragaie la propriu de actiuni culturale platite cu bani grei de maimarii orasului sa se intample asemenea fapte abominabile!Aiurea,intr-o urbe care colcaie de tigani ,lipsa locurilor de munca,prostitutie si proxeneti,liste interminabile de asistati sociali afisate pe geamurile primariei la ce sa te astepti.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367