REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Telenovelă la Pantelimon: primarul ales îi promite contracandidatului că „nu îl va abandona”

Telenovelă la Pantelimon: primarul ales îi promite contracandidatului că „nu îl va abandona”

Replica API 9 noiembrie 2017 | 00:41 508

Alegerile parțiale s-au încheiat în România, iar dezamăgiri au fost în mai multe zone, atât pentru partidele politice de la conducere, cât și cele din opoziție. Totuși, după o luptă crâncenă în comuna constănțeană Pantelimon, social-democrații au pierdut primăria în detrimentul liberalilor. Așa se face că umblă vorba că fostul viceprimar, candidat PSD la alegerile din 5 noiembrie, Gheorghe Martinescu, a fost lăsat în stradă de colegii social-democrați după ce numărătoarea voturilor l-au anunțat învins. Liberalul Costel Armășescu, actualul primar din comuna Pantelimon, i-a promis lui Martinescu că nu îl va abandona, printr-o postare pe Facebook care a emoționat.

„Și s-a terminat, au plecat toți șefii și șefuții, mașinile lor scumpe, zecile de oameni care împânzeau comuna..și am ramas noi! Aceiași oameni pe care ei voiau să îi învrăjbească, să nu mai fim o comunitate unită..ei bine, nu au reușit! Ce s-a întâmplat aseară nu este meritul unui partid, ci al unei echipe, echipa Pantelimon! Iar pentru toata încrederea pe care mi-ați acordat-o, eu ma înclin și vă mulțumesc!

Acum este timpul să reconstruim și să avem împreună un singur scop - un viitor mai bun pentru noi toți! Luptele electorale s-au terminat, lupta pentru un Pantelimon mai bun abia începe!

Și pentru domnul Martinescu, vreau să îi transmit că noi, cei din comuna, niciodată nu vă vom abandona în stradă așa cum au facut-o aseară, la anunțul rezultatului votului, mai marii partidului dvstră! Exact așa ar fi făcut și cu comuna noastră, imediat ce alegerile s-ar fi finalizat altfel! Noi trăim aici, împreună, cu bune și rele, dar așa ceva echipa Pantelimon nu va face niciodată!”, a scris primarul din Pantelimon.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo! Putin cam triunfalist ,dar merge.Este de inteles,euforia datorata succesului.Ma bucura sa aud ca Martinescu Gheorghe v-a ramane viceprimar.Eu asa am inteles
0
0
Sa vedem fapte nu promisiuni desarte , de promisiuni suntem satuii ,sa vedem noi proiecte de dezvoltare nu doar cele incepute de dl Neicu
2
0
Hai , bre , ca USL-ul functioneaza ca uns ! Nu va fi nicio mirare cand se vor si casatori cu acte in regula ... Mama lor de pomohaci si barladeni !
1
0
Ce tot mai comentati pesedisti prosti , ati pierdut , iar acum comentati de pe conturi false sa il ridicati pe Martinescu . Penibili .
2
1
Dupa ce nea mintit ca pesedeu ne vor lua copii si nea pus sa spunem asta in sat isi bate joc de domnul Martinescu... rusine sa vedem cine va mai sustine de acum. Rusine
2
1
Armasescu la puscarie pt ca angajatii lui munceau la negru la brutarie! Rusine!
3
2
Domnul Armasescu care a falimentat brutaria proprie acum va abandona si primaria dupa ce va falimenta si comuna!!!! Nu este pregatit pentru asa ceva si nu va face nimic in comuna... in schimb domnul Martinescu stie exact ce nevoi au oamenii si va face tot ce ii sta in putinta pt comuna
4
3
Sa vedem cum recuperam bani acum
2
3
ARMASESCU A FOST ABANDONAT DE NEURONII LUI
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218