REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Telenovelă la Târguşor: amantă şantajată cu poze indecente şi tăiată cu securea

Telenovelă la Târguşor: amantă şantajată cu poze indecente şi tăiată cu securea

Replica API 22 august 2013 | 00:00 102

Victima nu recunoaşte că ar fi avut vreo idilă cu vecinul

Victima nu recunoaşte că ar fi avut vreo idilă cu vecinul

Telenovelă în toată regula la Târguşor! Chiar dacă sunt vecini, ameninţările, şantajul, tăieturile cu securea, dar şi scenele erotice s-au strecurat în peisaj, rezultatul fiind unul dezastruos. Este vorba despre Ciprian Vâjâială, care, pentru a scoate ceva bani de la o femeie, a ameninţat-o, a tăiat-o cu securea şi a lovit-o. Ea spune că este vorba de un incident mai vechi, el că au o relaţie amoroasă.

Totul a ieşit la iveală când victima, o femeie din localitate, Eniko G., nu a mai suportat situaţia şi a mers la Poliţie pentru a relata prin ce clipe de coşmar trece încă din primăvara anului 2013. Aceasta a menţionat că are viaţă grea cu vecinul ei, Ciprian Vâjâială, care este agresiv şi care pur şi simplu o terorizează. Este vorba de o ceartă mai veche, eveniment ce a fost reclamat la Poliţie la vremea respectivă. Între timp, spun oamenii legii, sesizarea femeii nu s-a confirmat, motiv pentru care le-a trimis înştiinţări. Bărbatul, văzând documentul, s-a gândit că ar fi o situaţie inedită de a scoate ceva bani de la Eniko. Prin urmare, i-a făcut o vizită solicitându-i suma de 700 de lei, mergând pe ideea de a o păcăli cu lozinca: tu m-ai reclamat, tu îmi plăteşti cheltuielile. A profitat şi de faptul că femeia nu ştie să citească, spunându-i că respectiva înştiinţare este, de fapt, un anunţ că a fost trimis în judecată. Şi toate acestea numai din cauza ei. Eniko, speriată, a încercat să-i explice că nu are de unde să-i dea bani, certurile durând zile în şir. Totul a culminat cu ziua de 16 august, când agresorul a intrat în curtea femeii, i-a cerut din nou banii sub ameninţarea că o taie. Zis şi făcut, a scos securea şi a tăiat-o pe faţă şi pe trup. Imediat după aceea, victima a dat fuga la Poliţie, astfel organizându-se un flagrant, chiar în curtea femeii. "La data de 20.08.2013, ora 19.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu sprijiniţi de lucrători din cadrul S.O.S. Constanţa l-au prins în flagrant pe Ciprian V, în timp ce acesta primea suma de 200 lei de la Eniko G, urmare a şantajării acesteia cu acte de violenţă. În urma activităţilor specifice poliţiştii aveau indicii cu privire la faptul că, începând din primăvara anului 2013, bărbatul a ameninţat-o pe victimă în mod repetat cu săvârşirea de acte de violenţă, atât direct cât şi telefonic, cu scopul de a o determina pe aceasta să îi dea suma de 700 lei, iar la data de 16.08.2013, cu acelaşi scop, a pătruns fără drept în curtea locuinţei femeii, căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale. Suspectul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de şantaj şi violare de domiciliu, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere corespunzătoare", au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367