REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Telenovelă: o fată de 15 ani a vrut să se spânzure în căminul Liceului Alimentar pentru că părinţii iubitului nu o vor

Telenovelă: o fată de 15 ani a vrut să se spânzure în căminul Liceului Alimentar pentru că părinţii iubitului nu o vor

Replica API 1 mai 2014 | 00:00 206

Cu funia de gât, întinsă pe pat

Cu funia de gât, întinsă pe pat

Agitaţie în căminul Grupului Şcolar de Industrie Alimentară, acolo unde stau acum şi nefamilişti. O minoră de 15 ani a încercat să se spânzure de ţeava caloriferului în urma unui conflict cu părinţii iubitului. Ea este elevă la o unitate şcolară din cartierul Palas şi a venit la tatăl ei în seara de marţi, unde a avut un conflict cu părinţii iubitului. Înainte de a încerca să-şi ia viaţa, fata, Oana Silviana N., a sunat la 112, fiind salvată la timp.

Agitaţie în căminul Grupului Şcolar de Industrie Alimentară din zona Anda, acolo unde o minoră de 15 ani a încercat să-şi ia zilele. Miercuri, 30 aprilie, în jurul orelor 17.00, un apel prin 112 a alertat ambulanţierii şi poliţiştii constănţeni, care s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit-o pe Oana Silviana întinsă pe pat, cu o funie legată de gât. Ambulanţierii au declarat că fata este în regulă, după care au transportat-o la spital. "A fost o tentativă de suicid. A încercat să se spânzure de ţeava de la calorifer. Este bine, va fi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa", a declarat un cadru medical aflat la faţa locului. Într-un suflet a ajuns şi tatăl fetei, Marian Neicu, care a spus că era la serviciu. "Vin de la muncă, acum am aflat. Ea stă la maică-sa, dar a venit aseară (marţi - n.r.) la mine. Avea probleme cu un băiat, cu iubitul. A venit mama lui ăla aseară aici, a făcut scandal, balamuc, nişte ţigani. Ei se împacă, dar părinţii lui nu o vor. Fata este în clasa a VII-a, la o şcoală din Palas. Azi dimineaţă (miercuri, 30 aprilie - n.r.) am lăsat-o singură în casă", a spus Marian Neicu, tatăl fetei. Cel care a intrat primul în camera de cămin, acolo unde Marian Neicu locuia singur, a fost paznicul. "Ştiam că stă la taică-su şi m-am dus repede, am împins uşa. Chestia e că s-a anunţat, ea a sunat la 112 şi apoi m-au sunat de la Poliţie şi mi-au spus şi eu m-am dus direct. Am găsit-o pe pat, cu un cablu de gât, stătea, nu avea nici un semn, nimic. Dar este bine. Ştiu că a fost o discuţie aseară şi m-am dus direct la uşa aceea. Aici e căminul Cooperaţiei. Mai stau şi din liceu, şi muncitori, se închiriază", a spus paznicul Mihai Tronciu. Vecinii au precizat că tatăl fetei este un om la locul lui, care nu a fost implicat în scandaluri. Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că a fost sesizată şi DGASPC, totodată fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca în funcţie de rezultat să se ia măsuri legale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218