REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TELENOVELĂ şi ACUZAŢII GRAVE! Un bărbat îşi face „terci” concubina, care e CĂUTATĂ de POLIŢIŞTI

TELENOVELĂ şi ACUZAŢII GRAVE! Un bărbat îşi face „terci” concubina, care e CĂUTATĂ de POLIŢIŞTI

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:00 363

Anchetă la Hârşova

Anchetă la Hârşova

Anchetă la Hârșova! Oamenii legii au declanșat cercetările într-un caz de furt. Mai exact, un bărbat a depus plângere pe numele fostei concubine, precizând că aceasta a plecat din casă cu suma de 5.000 de lei. Și, în timp ce femeia e căutată de polițiști, ea se "bălăcărește" cu păgubitul. Cum unde? Pe internet.

Scandal ca la ușa cortului pe internet! În februarie anul curent, Viorel G. din Hârșova a depus o plângere la Poliție, prin care a precizat că o femeie, Marinela Iancu, i-a sustras din locuință suma de 5.000 de lei și un telefon marca Samsung J1. Mai exact, potrivit informațiilor noastre, Viorel a locuit cu această femeie și fiica ei. Apoi a urmat o relație de concubinaj, iar bărbatul i-a făcut și mutație la domiciliul lui. Însă, ce să vezi, la începutul anului curent, Marinela a plecat cu tot cu fiică, dar și cu o sumă de bani și un telefon. Cel puțin așa susține reclamantul. Polițiștii au și declanșat cercetările și o caută pe suspectă. Se pare că nu se află la Fetești, de unde este. Între timp, Viorel G. a postat pe Facebook următorul mesaj:

"Bună seara, mă numesc Viorel, sunt unul dintre păgubiţi de respectivele doamne Mama este Iancu Marinela și fiica: Gabriela. 2 hoaţe care mi-au furat suma de 5 miide leişi un tel mobil marca Samsung Galaxy J1, plus multe lucruri din casă. Rog din tot sufletul meu cine poate vedea acese 2 persoane să sune la cea mai apropiată circă de poliţie. Aceste două hoaţe se află momentan în județul Constanţa. Cine le vede pe stradă, să sune la poliție".

De aici și până la o avalanșă de comentarii nu a mai fost decât un pas. Chiar și Marinela a comentat, pe Facebook numindu-se "Mimi Grăsuța". Și nu orice fel de comentarii, ci desprinse din cele mai odioase exprimări. "A avut el cumva 5.000 de lei vreodată ? Că la cât mânca îi ajungea salariul doar o săptămână", a spus Mimi Grăsuța (Marinela Iancu – n.r.). Apoi a intervenit și o anume Maria, iar acuzațiile au devenit și mai grave!

Maria: "Vezi să nu te duci tu în pușcărie dacă te denunță ea că ai abuzat de fiica ei. Zi mersi că nu te denunță pe tine. Voi care îl credeți ce zice, v-a spus de ce a plecat de la el doamna aceea? Pentru că a abuzat de fie-sa și a și bătut-o, nenorocitul"

Viorel G.: "Ce am făcut? Femeie, ești cu capul, ai probleme. Du-te la psihiatru. Să se jure scroafa de mă-sa pe prințesa ei că am abuzat eu de fată. De ce nu se duce la Poliție? Să se aleagă praful de ele! Să dea boala rea peste ele. Cancerul și buba neagră să dea pe capul lor la ce mi-au făcut ele mie. Hoții să meargă la pușcărie!"

Mimi Grăsuța: "Nu mânca rahat, mă, din gură, nehalitule! Că te-am ținut pe mâncare aproape un an, de nu mai avea parte nici fata mea de răsfățul pe care îl merita! Că pentru ea munceam, nenorocitule! Dacă nu îi ascundeam mâncare, nu avea ce mânca fata mea când venea de la școala"

Viorel G.: Bine, bine, vorbim mai încolo. Stai liniștită acolo unde ești!

Mimi Grăsuța: Ce, mă, nu e așa ? Dacă nu îi ascundeam mâncare copilului murea de foame că mâncai câte o oală de opt kg de ciorbă o dată în pat cu polonicul, că lingura nu avea ce căuta în obiceiurile tale.

Viorel G.: Da, da, așa e ai dreptate. Fii-ta era carnivoră, nu mânca dacă nu era carne. Să mai mănânce și acum carne.

Mimi Grăsuța: Mănâncă, prostule, că nu mai ești tu să i-o mănânci! Are tot ce vrea păsărica ei!

Viorel G.: Da, da la cum fumezi tu 3 pachete de țigări, îmi dau seama ce are.

Marian G.: Fiică-sa avea numai manele în cap. O trimite mă-sa și pe asta la produs, cum e aia din Anglia. Fii-sa din Anglia n-a văzut-o de trei ani și plângea de mama focului în noaptea de revelion că era fi-sa singură și nu produsese nimic.

Dumitra G.: Auzi, asta e mama ei, care a prins-o Marinela cu ginerele său în pat sau e mătușa ei care a gonit-o din casă la 14 ani?

Mimi Grăsuța: Taci, făi femeie, că nici nu ştii ce spui. Dacă nu ştii, mai bine vezi- ţi de treabă . Habar nu ai cine e frate-tu. Viorel te prosteşte cum vrea el, ştiu eu ce spun.

Viorel G.: Rog poliția din Hârșova și chiar și din Constanța să își facă bine datoria, să prinda aceste 2 hoațe.

Mimi Grăsuța: Jură, scârba dracului, pe mormântul maică-tii că nu ai dat în fata mea, jură să vadă toată lumea, să joace toţi dracii pe mormântul ei şi să o răscoale, să te bântuie până o să recunoşti că ce am scris până acum e adevărat. Şi ce bani vrei de la mine, mă sărăcie? Dacă ai avut aşa ceva, i-ai trimis la alea cu care faci sex pe telefon ca un tâmpit ce eşti.

Viorel G.: Să îți moară ție fata că nu mi-ai furat bani. Jură tu, să vadă toată lumea!

Mimi Grăsuța: Cum să trăieşti cu aşa animal ca tine? Acum, de ciudă că nu m-ai putut avea, arunci despre mine tot felul de calomnii, ai grijă te rog cum îți iei limba de pe mine şi în special de pe copiii mei.

Viorel G.: Ai tu grijă, că e Poliția pe urmele tale!

Și discuția a tot continuat, injuriile și acuzațiile fiind la ele acasă! Oamenii legii continuă cercetările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din pacate este realitatea in care traim...e foame mare
1
0
la asa citititori normal ca reportea scrie din astea sa multumeasca masele de prosti
5
0
hALAL ARTICOL,HALAL REPORTER!WTF?
5
0
se vede dupa cum vorbeste ca e haladita eu unul personal il cred pe fraieruca pagubitu hahaha
2
2
,,Noroc ca m-am nascut nebun,ca altfel sigur o luam razna pe vremurile astea"ca sa citez pe cineva.
6
2
Nu-i de ras, aici am ajuns dupa 27 de ani de besmeticie sociala, curve, vagabonzi, prostituate, pesti, droguri, balene albastre, o viata de balamuc !
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614