REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Teliceanu, la un pas să revină la Direcţia de Tineret: "Cine mă acuză de ilegalităţi, este un frustrat"

Teliceanu, la un pas să revină la Direcţia de Tineret: "Cine mă acuză de ilegalităţi, este un frustrat"

Replica API 15 mai 2012 | 00:00 962

Contracandidatul lui Buşu la şefia DJTS,

Contracandidatul lui Buşu la şefia DJTS,

Şefia Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Constanţa este scoasă "la mezat". Agenţia Naţională pentru Funcţionari Publici anunţă că a scos la concurs postul de director executiv al DJST Constanţa, examen care s-a dat luni, 14 mai a.c., mai exact proba scrisă, urmând să se desfăşoare şi examenul oral. Pe lista candidaţilor pentru examenul programat la Bucureşti, s-au înscris doi pretendenţi, actualul conducător temporar al direcţiei, pedelistul Sorin Buşu, promovat în această postură cu ajutorul deputatului PDL Maria Stavrositu, şi Claudiu Teliceanu, şeful tinerilor liberali constănţeni.

Toate bune şi frumoase, însă, înainte de examen, persoane din cadrul DJST Constanţa au început să arunce cu afirmaţii, care de care mai neortodoxe, la adresa lui Claudiu Teliceanu, lucruri relatate şi în Gazeta Sporturilor. Chiar şi aşa, Claudiu Teliceanu, şeful tinerilor liberali constănţeni, se arată foarte calm, spunând doar că persoanele care se pretează la aşa ceva sunt "frustrate". "Cred că cel care a făcut astfel de afirmaţii nu poate fi decât un frustrat. Nu mai conduc acea instituţie din 2009, cu alte cuvinte sunt peste 3 ani de atunci. În plus, nu ştiu la ce datorii se referă, când am plecat eu din funcţie, cei care au fost la evenimentul de predare - primire, au putut observa ce înseamnă acest lucru şi anume prezentarea întregii activităţi a Direcţiei pentru Tineret de la momentul respectiv, atât partea de venituri cât şi cea de cheltuieli", a declarat, pentru "Replica", Claudiu Teliceanu. Negând toate acuzaţiile ce i-au fost aduse, candidatul la funcţia de director executiv al DJST Constanţa, Claudiu Teliceanu, susţine că prima probă a examenului a fost amplă, iar şansele de câştig sunt egale cu cele ale contracandidatului. De menţionat că persoane din cadru DJST susţin că pedelistului Sorin Buşu i s-ar fi sugerat să se retragă din cursa pentru funcţia mai sus menţionată, întrucât nu ar avea nici o şansă în faţa lui Teliceanu, acesta beneficiind de o puternică susţinere politică. Însă una spun zvonurile şi alta declară persoana în cauză. "Sunt prieten cu domnul Teliceanu şi chiar nu mă interesează ce spun unii şi alţii. Nu am fost ameninţat nici oficial şi nici neoficial", a declarat Sorin Buşu. Întrebat dacă are şanse de câştig, acesta a răspuns: "Cel mai bun să câştige. Nu mă deranjează dacă va câştiga Claudiu Teliceanu".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369