REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tenis de masă: Elizabeta Samara - Sunt optimistă, avem şanse reale să ne calificăm la Jocurile Olimpice

Tenis de masă: Elizabeta Samara - Sunt optimistă, avem şanse reale să ne calificăm la Jocurile Olimpice

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 295

Elizabeta Samara

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara a declarat, joi, pe Aeroportul Henri Coandă, că este optimistă în ceea ce priveşte calificarea naţionalei României la Jocurile Olimpice, catalogând drept reale şansele la turneul preolimpic de la Gondomar (Portugalia).

"Avem şanse bune, şanse reale, dar depinde de forma pe care o vom avea în ziua respectivă. Eu sunt bine, sunt în formă. Este presiune, dar nu vrem să ne gândim la asta. Îl tratăm ca pe un turneu normal fără să ne gândim că orice înfrângere ne poate împiedica să ajungem la Tokyo. Avem timp cinci zile ca să ne acomodăm, aşa că eu sunt optimistă", a afirmat Samara.

"Avem o echipă bună, însă şi acolo vom juca împotriva unor jucătoare bune... cele din Thailanda, cele din Rusia... deci sunt echipe bune care oricând ne pot face o neplăcere, ca să spun aşa. Însă luăm meci cu meci şi sper să ne calificăm. Eu prefer să nu vorbesc încă despre Tokyo. După ce ne calificăm putem să vorbim despre o medalie. Da, ne dorim, dar mai întâi să ne calificăm la Tokyo", a adăugat ea.

Echipele de tenis de masă ale României au plecat, joi, în Portugalia, la Gondomar, acolo unde vor susţine un stagiu de pregătire între 16 şi 21 ianuarie. Selecţionatele României vor participa ulterior, în perioada 22-26 ianuarie, la turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, programat tot la Gondomar.

Primele nouă naţionale clasate se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar doi sportivi din fiecare naţională clasată în primele nouă obţine de asemenea biletele pentru proba de simplu. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102