REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tenis: Gabriela Ruse, învinsă de Emma Răducanu într-un meci demonstrativ

Tenis: Gabriela Ruse, învinsă de Emma Răducanu într-un meci demonstrativ

Replica API 29 noiembrie 2021 | 00:00 783

Românca Gabriela Ruse a fost învinsă de britanica Emma Răducanu în două seturi, 6-3, 7-6 (7/3), într-un meci demonstrativ de tenis care a avut loc duminică la Royal Albert Hall din Londra în cadrul turneului ATP Champions, scrie Agerpres.

Gabriela Ruse, Emma Răducanu

Emma Răducanu (19 WTA), campioana de la US Open 2021, a încheiat anul cu această partidă contra Gabrielei Ruse (85 WTA). Meciul dintre cele două jucătoare, care sunt prietene, a oferit momente spectaculoase şi a fost foarte gustat de publicul de la Royal Albert Hall. Românca a opus o rezistenţă puternică, mai ales în setul secund, pe care l-a împins în tie-break.

Acesta a fost primul meci în Marea Britanie pentru Răducanu după succesul său la US Open în luna septembrie. În ultima sa partidă în ţara sa, ea a abandonat în optimi de finală la Wimbledon în luna iulie.

Britanica de 19 ani, cu origini româneşti, a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câştigat un Grand Slam, cel de la Flushing Meadows din luna septembrie. Răducanu şi Ruse s-au antrenat împreună la turneul Transylvania Open de la Cluj Napoca.

După succesul ei de la US Open, Răducanu a dezamăgit la următoarele turnee, fiind eliminată la Indian Wells în turul doi, la Cluj Napoca în sferturi şi la Linz în primul tur. Răducanu este antrenată acum de Torben Beltz, care a pregătit-o şi pe Angelique Kerber, fost lider mondial.

Gabriela Ruse, în vârstă de 24 ani, este câştigătoarea turneului de la Hamburg în acest an.

Meciul demonstrativ Răducanu - Ruse a avut loc în cadrul competiţiei ATP Champions de la Royal Albert (Londra), ce reuneşte foste vedete ca Greg Rusedski, Goran Ivanisevic, Juan Carlos Ferrero, Marcos Baghdatis, David Ferrer, Mansour Bahrami etc.

Turneul durează patru zile şi fiecare sesiune cuprinde câte două meciuri de simplu şi unul de dublu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102