REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tenis - Martina Navratilova: Îl admir pe Djokovic, dar nu pot apăra decizia lui în privinţa vaccinării

Tenis - Martina Navratilova: Îl admir pe Djokovic, dar nu pot apăra decizia lui în privinţa vaccinării

Replica API 14 ianuarie 2022 | 19:58 558

Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova, cu 18 titluri la simplu şi 41 la dublu în turneele de Grand Slam, a admis că îl admiră pe Novak Djokovic, nr. 1 ATP, dar nu poate susţine decizia lui de a nu se vaccina, transmite EFE, citată de Agerpres.

Martina Navratilova

Jucătoarea de origine cehoslovacă a vorbit la emisiunea ''Buna dimineaţa, Britania'' despre cazul Djokovic, care a declanşat un scandal imens în Australia, după ce i-a fost revocată iniţial viza de intrare în ţară din cauză că nu este imunizat contra Covid-19.

''Este incredibil, ce poveste. Şi ar fi putut fi prevenită. Mi-aş fi dorit ca Novak să se fi vaccinat. Îl admir mult, dar nu pot apăra decizia lui de a nu se vaccina'', a spus Martina Navratilova, 65 ani, în prezent cetăţean american.

Sârbul a invocat că s-a infectat recent, conform unui test pozitiv din 16 decembrie, şi a primit o derogare medicală pentru a intra în Australia, pentru a-şi apăra titlul la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

''Mie mi-ar fi mai multă frică să mă îmbolnăvesc decât să nu mă vaccinez, oricare ar fi efectul secundar pe care l-aş putea avea din cauza vaccinării. Trebuie să îţi faci griji, de asemenea, şi pentru ceilalţi oameni. În vestiare suntem aproape unii de alţii. Îl admir pe Novak şi ştiu de ce este nevoie să fii atât de determinat'', a adăugat fosta campioană din Cehoslovacia.

Djokovic, liderul mondial, se confruntă cu riscul de a fi reţinut de guvernul federal pentru a doua oară şi deportat din Australia, în ciuda unei hotărâri judecătoreşti de luni, care a desfiinţat decizia anterioară de anulare a vizei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367