REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TENSIUNI. Antonescu despre Voiculescu: A făcut o declaraţie neruşinată - AFLĂ DESPRE CE E VORBA!

TENSIUNI. Antonescu despre Voiculescu: A făcut o declaraţie neruşinată - AFLĂ DESPRE CE E VORBA!

Replica API 18 noiembrie 2013 | 00:00 158

Acuzaţii de trădare

Acuzaţii de trădare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că declaraţia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu este una "profund neruşinată"."Declaraţia domnului Voiculescu, conform căreia PNL s-ar apropia şi i-ar zâmbi preşedintelui Traian Băsescu, este o declaraţie profund neruşinată. PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Băsescu, dimpotrivă tensiunile în interiorul USL, între PNL şi PSD, între mine şi Victor Ponta au fost generate de momentul coabitării, de momentul negocierii şefilor parchetelor cu Traian Băsescu şi nicidecum invers. De aceea, afirm că declaraţia privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu, coroborată cu declaraţia că PNL ar avea o atitudine imorală faţă de PSD din partea lui Voiculescu este o declaraţie profund neruşinată", a afirmat Crin Antonescu pentru Gândul.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi reacţii cel puţin imorale faţă de social-democraţi.El a spus, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează şi se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime în 2014, când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale."PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime anul viitor, când sunt două rânduri de alegeri, europarlamnetare şi prezidenţiale. E normal să se pregătească, ca orice partid politic. PNL încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole vizavi de partenerii noştri din USL, PNL ne-a jignit şi pe noi de câteva ori, reacţii cel puţin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL", a afirmat Dan Voiculescu.

sursa: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218