REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tensiuni FĂRĂ PRECEDENT Ședință de urgență la PSD București - Cum se împart liderii de sectoare în lupta anti - Dragnea

Tensiuni FĂRĂ PRECEDENT Ședință de urgență la PSD București - Cum se împart liderii de sectoare în lupta anti - Dragnea

Replica API 20 septembrie 2018 | 01:01 475

Decizie de ultimă oră în PSD București.

Liderii filialelor de sector se vor întâlni, astăzi, într-o ședință fulger pentru a stabili care va fi poziția lor în scandalul privind scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea. Conform România TV, liderii PSD sector 1, 2 și 3 susțin scrisoarea prin care plecarea lui Liviu Dragnea este prezentată ca un demers absolut necesar, în vreme ce liderul PSD sector 5 îl susține pe Liviu Dragnea pentru a rămâne la șefia PSD. Conform aceleiași surse, liderii PSD sector 4 și 6 sunt indeciși.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana la urma, vineri sau peste cateva saptamani, elicopterul lui Dragnea tot se va ridica din Kiseleff. Cu cat mai tarziu, cu atat mai scump va plati PSD.
0
0
voi din opozitie ati primit interzis la futut de la neveste ca mai aduceti spaga ! Cacaciosilor , vreti sa taiati iar salariile ? asta faceti , chinuiti romanii ca sa prospere marile puteri europene . Betivul a venit ingrijorat la bucuresti ca romania s-a trezit si nu mai poate fi stoarsa de baba merkel si copilul rebel din franta .Acestii fii de curve care posteaza sunt platiti de usr , partidul lui soros .Un secret , am luat totul , o sa sugeti pula cand veniti la guvernare !
0
3
Asta-i psd-ul care conduce acum Romania! Asta le este valoarea si capacitatea. Niste cocalari fara educatie si scoala dar ca paduchii-nfrunte! Pe mana astora a incaput acum tara cu paduchele dictator dracnea in frunte.
3
1
Nu uita ca tara te vrea mort, secatura!!!
5
2
Fraierii care au semnat ma refer la cei trei o s-o beleasca. Firea la Cexul trecu era asigurata pe culoare de toata sustinerea posibila. Cand s-a votat a fost un vot pentru si restul impotriva. Acum vor fi cateva voturi in favoarea scrisorii 5-10 si restul impotriva. Stiti de ce fiindca Dragnea are documente livrate de " baietii " care sunt de partea lui in care se vede clar ale cui jocuri le fac semnatarii.
2
5
La articolul cu stroe nu lasati comentarii. Mumu
6
1
Gata cu comedia cum spune chinezu' se fini la comedie
4
3
In aceasta seara,la antena 3 audienta maxima. Ciuvicu si gadea -deversari de bale in toate directiile
12
3
Ma duc sa imi cumpar niste popcorn si niste bere. Livache e pe faras. Incep sa se sfasie intre ei. Deh, asa fac cainii.
8
4
Tara,ba neghiobilor,tara,o mai conduce cineva???? Dati-va demisia si faceti sedinte fulger,traznet,tunet pana ramane veorica sefa psd.
10
1
Sa plece tiganu liviu
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920