REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tensiuni în USR - Alina Mungiu Pippidi, despre recrutarea lui Moise Guran: 'Marele plan este acela de care eu vorbesc de doi ani'

Tensiuni în USR - Alina Mungiu Pippidi, despre recrutarea lui Moise Guran: 'Marele plan este acela de care eu vorbesc de doi ani'

Replica API 27 ianuarie 2020 | 13:30 360

Politologul român Alina Mungiu-Pippidi vorbește despre „marele plan” din USR! Ea a afirmat, duminică seară, în direct pe B1 TV, că Dan Barna „vrea controlul absolut” în USR și că încearcă să elimine „oamenii lui Nicușor Dan de peste tot de unde se poate”.

Întrebată cum comentează acuzațiile pe care mai mulți membri USR i le aduc lui Dan Barna, Alina Mungiu-Pippidi a răspuns: „E un singur cuvânt care răspunde la toate. El vrea controlul și vrea controlul absolut. Partidul, care trebuia să promoveze agenda societății civile și să fie și liberal, și ecologist, a sfârșit prin a fi un partid care, în Comisia SRI, n-a făcut altceva decât să ridice osanale SRI, care în materie de pensii n-a spus nimic relevant, care fac proiecte de legi în bătaie de joc, și sunt trimise înapoi de președinte, cum e proiectul lui Năsui, care ar fi încurajat corupția. (...) Pe scurt, nu reușesc să devină o forță pozitivă și nu mai sunt niciun partid deschis. Partidul s-a închis și e o crâncenă bătălie pentru control, în care inclusiv recrutările, cum a fost a lui Moise Guran, sunt recrutări făcute să aducă o putere mai multă unei aripi din partid și ca să facă marele plan. Marele plan este acela de care eu vorbesc de doi ani”.

Politologul a explicat că Dan Barna și apropiații săi încearcă din răsputeri să îndepărteze membrii loiali lui Nicușor Dan, pentru că, în realitate, USR nu i-a aparținut niciodată actualului lider.

„Nu reușeau nici să se înscrie la europarlamentare dacă nu era Nicușor Dan să semneze pentru ei, pentru că nu era partidul lor. Era un partid de furat. Cu toate acestea, ei ce încearcă este să-i elimine oamenii lui Nicușor de peste tot de unde se poate, să-i elimine complet”, a adăugat Mungiu-Pippidi, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dracu o asculta pe scroafa asta sorosita?
15
5
vezi ca guru e liber poate ai nevoie de o cura
13
8
Sa nu indrazniti sa faceti ceva in Romania, fara s-o intrebati pe pippida.Ea stie totul, cu cel putin sase ani inainte.
20
11
Intre pippidi si dragnea pe o insula pustie il prefer pe mustacios hahaha!
13
11
I se vede ceva alb la gura
15
13
Frustarea cauzata de lipsa activitatii sexuale duce la ganduri de stanga neo-marxiste si doctrine de partid cameleon ca Nokia
15
12
ARE BOTU ROSU DE ATAT PUPAT IN DOS PSD-UL.
20
14
asta pupa in cur pesedeu si pe livache puscarie dupa 10 august
19
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367