REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tensiuni pe codurile penale. Iordache: Ne-am atins obiectivul / Scîntei: Ați abrogat infracțiunea pentru care a fost Dragnea condamnat

Tensiuni pe codurile penale. Iordache: Ne-am atins obiectivul / Scîntei: Ați abrogat infracțiunea pentru care a fost Dragnea condamnat

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 191

Reprezentanții PNL și USR din comisia parlamentară specială pentru legile justiției au intrat într-un schimb de replici cu liderul comisiei, Florin Iordache, scrie stiripesurse.ro

„CCR nu a spus că sunt constituționale unele articole, Curtea doar se pronunță pe sesizări”, a spus deputatul PNL Ioan Cupșa.

„Noi nu acceptăm lecții, doar citim ce spune Curtea (...) sunt constituționale în raport cu criticile formulate. Codul Penal și Codul de Procedură Penală vor fi mâine adoptate, astfel iîncât în perioada de Paște o să aveți de treabă, să sesizați CCR”, a răspuns deputatul PSD Florin Iordache.

„Infracțiunea de abuz în serviciu va rămâne în aceeași formă în vigoare, cu o sintagmă neconstituțională. Nu ne-am atins obiectivul în această comisie. Ați abrogat infracțiunea pentru care Dragnea a fost condamnat în prima instanță”, a spus senatorul PNL Laura Scîntei.

„Noi chiar ne-am atins obiectivul. Să adoptăm cât mai multe articole după deciziile CCR. Atitudinea dvs. a fost să încercați să blocați tot”, a răspuns Iordache.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a propus să se discute doar acele modificări care nu l-ar ajuta pe Liviu Dragnea.

”Vedeți ce rău vă face presa? Dacă nu era presa aici, mai vorbeați așa?', i-a spus Iordache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiiii...nemernici de Psd-isti...stiti doar sa furati si sa jumuliti ultimele resurse ale statului asta saracit de voi...praful sa se aleaga de voi si de aia care v-au votat si va voteaza...o sa da-ti socoteala unul cate unul la judecata care va veni in curand...Capuselor...miseilor...blestemati sunteti si faradelege !!!!
2
0
iar ai facut sex cu menajera ? mai cacat secretar de partid de la fuiorea din snc , tu esti tortionar , muistule !
1
1
Distrungeti tara nu va lasati ,dupa voi potopul !!!
3
2
Slugile lui dracnea si-au atins obiectivul, fara nicio legatura cu interesul romanilor. Astfel de specimene trebuie sa dispara cat mai rapid din peisajul politicii romanesti.
3
2
v-ati asigurat tinta- puscaria va v-a manca pe toti, nemernici ordinari, nenorociti, javre, jigodii, puscariasi,inculpati, analfabeti, agramati, inculti, borfasi, hoti
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614