REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TENTATIVĂ DE OMOR în Portul Constanța, între doi şoferi de TIR!

TENTATIVĂ DE OMOR în Portul Constanța, între doi şoferi de TIR!

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:04 1233

Oamenii legii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au declanșat cercetările în cazul unui nefericit eveniment care a avut loc, în noaptea de luni spre marți, 9 spre 10 septembrie, în portul Constanța. Potrivit informațiilor noastre, în jurul orei 2.00, un conflict spontan a izbucnit între doi bărbați, fiind vorba de șoferi de TIR, care transportau marfă. Aceștia s-au luat la harță, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt. Victima a fost transportată la spital. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta, urmând să se ia măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi pare rau colegii dar are dreptate lumea. Beti ca porcii si parcati ca magarii unde vrea pula voastra. Imi e rusine ca ne strigam colegi baaa labagii infecti si nespalati. C a vedeti a pa doar cand ploua si dati cu stergatoru. Sa va iau muiqrile in pula ca voi le iertati ca sunt pe ciclu cand veniti acasa si vin eu si vi le fut. Imi cer scuze fata de ceilalti participanti la discutie, dar nu am putut sa ma abtin.
0
0
Un pic de ordine,o respecta siferul de tir,daca este,sar daca cineva mai cu mot vrea bani si el ii da ,normal ca vrea si el un loc in frunte,ca de aceea plateste,zic!
0
2
Atentie!! In Portul administrat de APMC, nu exista nici o regula de circulatie! Astia parcheaza tirurile unde vor, fara sa tina cont ca sunt in curba, ca pe acolo mai circula si altii. Betii dupa betii si la urma isi iau gatu' unii la altii. Politia Port doarme pe salarii babane, platite din banii contribuabililor.
12
2
Retardule , o sa.mi iei gatul la p.ula , si.ai sa.l bagi drept ma.ti.n gura . Da.te.n mortii ma.tii de analfabet de duzina , pisa.m.as pe fata ta de asistat social !
6
4
Castravetii nu isi fac datoria!!!
6
1
De ce s au luat la cearta? Va zic eu...ei vin din tara cu tirul cu cereale...trag pe unde apuca...asteptand cantarul...sau sa descarce la siloz...blocheaza aiurea strazile prin port...si mai ies si cu scaunele pliabile langa tir...se strang grupuri..se apuca de baut...nu se dau din fatza masinii dc vrei sa treci pe acolo...si arunca si cu sticle dupa masina cand treci..de asta....erau betzi cacatzi
16
2
da nu m ia vbine ne sugi tu si toti bolsevicii tai bugetari pulile la toti astia de la privat care va tinem in carca ? bai imputitule! o sa-ti luam gatul si tie si la ai tai !
10
17
Sugeti cadranul la soferii de tir
5
8
relule , poti sa sugi toata pula bugetarilor tu si familia ta ?? Marsh in gatii ma.tii de nespalat ! Ti.ai dori din rasputeri sa fi si tu bugetar , nu.i asa ?? Singura problema este ca nu sti nimic sa faci , dar nici studiile n.au fost punctul tau forte n.ai excelat in mai nimic . Ai o chestie ...nu stiu daca.i calitate , esti un mare imbecil ofticat !
15
11
soferii de tir niste sclavi, s-au omorat ca boii pt patronii care ii conduc. a vrut sa arate slugarnicie suprema. la fel ca argatii de bugetari care slugarnicesc sefii cu limbi la extrem.
14
15
in comuna primitiva oameni maimuta se omorau intre ei din ori ce , era legea ....pietrei, bronzului , fierului, la noi in orase sate comune avem legea junglei, omori faci tri patru ani si revii de unde ai plecat cu pregatire ...superioara pentru a o mai face !
21
2
Vand iphone nou crapat.
7
4
POLITIA PORT ESTE DE VINA.... NU SE RESPECTA NICI UN SEMN DE CIRCULATIE SI NICI O LEGE..
11
8
Ce subiect de cearta au avut ?
8
4
transportau cereale ,,cred ca au mancat grau stricat,,
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367