REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Teo Trandafir, hotărâtă să se vaccineze anti Covid-19: „O să declanșez o mică isterie”

Teo Trandafir, hotărâtă să se vaccineze anti Covid-19: „O să declanșez o mică isterie”

Replica API 14 ianuarie 2021 | 00:00 1141

Teo Trandafir a povestit într-un interviu recent ce părere are despre vaccinare şi care sunt fricile legate de toată această perioadă. Vedeta de televiziune a respectat cu strictețe regulile de distanțare socială, ca să nu ajungă în situația de a se interna în spital.

Teo Trandafir

foto: arhiva proprie/Facebook

Așa cum s-a întâmplat cu noi toți, Teo Trandafir și-a schimbat semnificativ modul de a interacționa cu ceilalți din cauza pandemiei de coronavirus.

”N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc, ca să nu ajung la spital.

Teo Trandafir: ”Sper ca acest an să mă găsească vaccinată”

Întrebată care sunt aşteptările pentru noul an, în care nu am scăpat încă de pandemie, Teo a răspuns că este hotărâtă să se vaccineze. „O să declanşez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată şi cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aş simţi mai ocrotită, chiar dacă aş purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecţie. Mi-am făcut şi vaccinul antigripal.“

În privinţa celei mai mari temeri din această perioadă, prezentatoarea a declarant că îi este frică de suferinţa proprie şi a celor din jur. „Indiferent dacă dorim sau nu, discuţiile noastre se învârt în jurul acestui subiect. Fricile noastre sunt comune în perioada asta. În perioada asta oamenii au anxietăţi, probleme, depresii“, a mai spus Teo Trandafir scrie ciao.ro, citat de Click.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102