REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Teodor Meleșcanu, lovitură pentru PSD și Viorica Dăncilă: eu îl voi sprijini pe Mircea Diaconu. S-ar putea însă răzgândi

Teodor Meleșcanu, lovitură pentru PSD și Viorica Dăncilă: eu îl voi sprijini pe Mircea Diaconu. S-ar putea însă răzgândi

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 106

Teodor Melescanu

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, susține că el este membru ALDE, în ciuda faptului că Tăriceanu a explicat că este deja exclus, de facto. Meleșcanu a explicat că el, în calitate de membru ALDE, îl va susține pe Mircea Diaconu la prezidențiale și nu candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

”Nu consider că este, la ora actuală, cel mai bun moment să convocăm un Congres pentru că suntem în plină campanie electorală. Eu nu cred că este util un Congres decât după alegerile prezidențiale.

În cadrul Delegației Permanente dânsul a cerut ieșirea de la guvernare și am crezut cu toții că este prefața anunțării candidaturii la prezidențiale. Ulterior, am aflat de pe Facebook și de pe alte culoare că dumnealui nu mai candidează la prezidențiale, ori în aceste condiții care mai este motivul pentru a nu duce mai departe programul de guvernare.

În principiu vă asigur că mă mai gândesc, dar voi sprijini un candidat independent. Pentru că încă sunt membru ALDE și sper să rămân membru al ALDE. Am aflat tot de pe Facebook că domnul Mircea Diaconu este candidatul nostru la prezidențiale și eu îl voi susține.”, a spus Teodor Meleșcanu.

Întrebat de jurnaliști dacă s-ar putea răzgândi în privința candidatului la prezidențiale și dacă susținerea pentru Mircea Diaconu e definitivă, Teodor Meleșcanu a spus că nu ar putea spune la acest moment asta, dar că orice e posibil.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Wat ??!! Incurca-i Doamne....!! Dezbina si stapaneste!
2
1
Eu, eu cu cine votez....????
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218