REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Teodorovici arată spre contractele cu statul ale 'deontologilor ipocriţi': Lideri ai opoziţiei luaţi în vizor

Teodorovici arată spre contractele cu statul ale 'deontologilor ipocriţi': Lideri ai opoziţiei luaţi în vizor

Replica API 21 mai 2019 | 02:43 427

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, lansează acuzaţii grele după ce a participat la sărbătoarea urcatului oilor la munte, în Novaci, judeţul Gorj. Teodorovici acuză reprezentanţii opoziţiei că batjocoresc tradiţiile populare, pentru că şi-au adus activiştii la Novaci să huiduiască oficiali guvernamentali. Mai mult, ministrul de Finanţe arată spre contractele cu statul ale fostului ministru tehnocrat al Muncii, Dragoş Pîslaru, şi nu numai, conform stiripesurse.ro.

"Azi, la Novaci și la Polovragi....în alb și negru.

O zi frumoasă de final de mai în Novaci - orășelul ce se deschide îndrăzneț către culmile Parângului.

O zi de sărbătoare tradițională a Urcatului oilor la munte.

O zi cu copii frumoși, cu oameni veseli și iubitori de natură și de tradiții, cu port, joc și cântec popular.

O zi în care au fost invitați atât oficiali ai guvernului, cât și alți oameni politici, pentru a participa la momentul festiv și a trăi, alături de localnici și turiști, emoția tradițiilor unui nou început de an pastoral.

O vizită la Mănăstirea Polovragi, despre care Regina Maria spunea că este "o adevărată armonie în alb".

Dar și o zi în care....

Reprezentanții opoziției politice au înțeles să batjocorească tradițiile populare ale acestui neam nefiind capabili să înțeleagă și să simtă trăirile asociate acestor obiceiuri.

Opoziția a ales să "vândă" electoral un prilej de bucurie, transformându-l în show politic grotesc, cu militanți aduși să înjure și cu politruci mascați în jalnici reporteri de teren, care s-au întrecut în relatări jurnalistice de tip fake news, depășindu-și chiar nivelul pe care îl știam de pe vremea când erau numai în spatele ecranelor.

Sunt aceiași deontologi ipocriți care, deși obișnuiți ai beneficiilor aduse de contractele încheiate cu statul, se întrec acum în a da lecții de moralitate, inclusiv în domeniul economic. De aceea, mi s-ar părea interesant ca acești reprezentanți promovați insistent si total nejustificat de către opoziție, cum este și “prea-curatul” Dragoș Pîslaru, să ne spună care este ponderea contractelor încheiate din banii publici de către firmele lor, pentru ca, ulterior, să poată analiza, fiecare dintre dumneavoastră, cât de reale sau credibile mai pot fi argumentele de ordin economic și lecțiile teoretice pe care le promovează.

Cât despre celălalt “viteaz”, mincinosul Cîțu sau Petrică din povestea cu lupul, nu știu ce ar mai fi de spus ... mediul economic privat deja l-a trimis pe tușă ... și nu ca rezervă! PNL a înțeles să promoveze un astfel de "specialist". Orice comentariu este de prisos ...

Doar atât vor și pot unii!

Eu vreau mai mult pentru o țară ca România în Europa și în lume.

Eu #insistpentruRomania", scrie Teodorovici pe Facebook.

Comentariile lui Teodorovici vin după ce sâmbătă seara, liberalul Florin Cîţu îl acuza că a intervenit pentru a-l elimina dintre vorbitorii oficiali de la sărbătoarea din Gorj. Liderul senatorilor PNL promitea un protest inedit la Novaci.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE cacaciosilor de la usr! Atata va duce mintea , tradatorilor de tara! Minte scurta ce sunteti! Fac astia din afara Experimente pe voi guliilor! Va mai dati si mari deontologi! Sa ne spuna Paslaru si Barna, usristi de vaza cum s-au facut ei mari in urma contractelor de "consultanta" cu statul Roman!
1
2
Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi, amarastenii, unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare!. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR!
2
0
nenorocitul asta a imprumutat tara pentru 20 de ani...vor plati si copiii nostri la aceasta datorie de care idiotul se dadea tare mandru...
3
1
Ce faceti ma PSDistilor pana acum doar Dragnea o facea pe prostu acum toti va faceti ca nu intelegeti,voi spuneti adevarul despre voi doar cand pleaca cineva din partid, atunci spune fostul vostru coleg cum este in PSD si voi despre cel care v-a fost coleg.
9
6
n-au fost huiduite oile si nici ciobanii !!! Ati fost muiti voi, in frunte cu hotul dragnea !!! Muie voua politicienilor !!! Cu cacat !!!
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367