REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Teodorovici, despre suma suplimentară alocată pentru Catedrala Neamului: E o abordare logică, corectă

Teodorovici, despre suma suplimentară alocată pentru Catedrala Neamului: E o abordare logică, corectă

Replica API 8 august 2018 | 02:43 327

Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, consideră că este o abordare logică şi corectă alocarea unei sume suplimentare de bani pentru Catedrala Neamului, astfel încât în noiembrie în acest lăcaş de cult să aibă loc prima slujbă.

"Eu cred că este normal, logic, de bun simţ şi legal pentru un contract aflat în derulare, care are nevoie de plăţi pentru a se respecta cu ceea ce s-a angajat cu partea de constructori, şi pentru un obiectiv atât de importat pentru întreaga noastră ţară, să alocăm bani, pentru ca în luna noiembrie să fie, cum ni s-a promis de către Patriarhie, prima slujbă a acestui nou locaş de cult, într-un an în care pe care toţi îl văd să fie unul frumos, Anul Centenar. E o abordare logică, corectă", a declarat Teodorovici la Digi 24.

Acesta a mai spus "cu mândrie", că şi în 2015, când era ministru de Finanţe, la rectificarea din vară a alocat o sumă de 25 milioane lei pentru Catedrala Neamului.

Conform proiectului privind rectificarea bugetară, publicat de MFP, Secretariatul General al Guvernului va primi în plus 147,8 milioane de lei per sold, din care 115,5 pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va iau catedrala in pwla de escroci ce sunteti...toate s au rezolvat in tara asta a ramas catedrala de terminat
1
0
mita ca doar nu va inchipuiti ca golanii astia care ar''guverna''dar''nu sunt lasati''au vreo credinta in afara de $$$$.Marea lor nadejde e ca la slujbe in Biserici unii popi vor obliga taranimea si pensionarii speriati sa le dea iar voie sa faca ce vor 4 ani din ce-a mai ramas in picioare din Romania.de-aia i-a apucat''darnicia''.Plus eludarea banilor din care vor fi intr-adevar folositi 30% in cel mai bun caz si restul''para-ndarat''.Fagadau a ruinat Constanta vanduta de Mazare cu aceasta metoda.Nimic nu e ceea ce pare in cazul muistilor din psd.
1
0
Mai nemrnicilor va promis Daniel ca dupa ce veti iesi dela guvernare veti fi angajati la catedrala neamului,ca tarcovnici,mas bucura sa va vad acolo,dar tineti cont ca nu popii vau ales,ci poporul care are nevoie de multe,spitale aflate intro stare deplorabile,gradinite vai de mama lor,scoli care stau sa se darame peste elevi,drumuri,unde risti sa te inpotmolesti dupa or ce ploaie,canalizari colmatate si necuratate,chiar nu mai aveati ce face cu baii,sa ma puna osu la treaba si preafericitii,ca nu mai incap in piele de atata bogatie,uitativa numai cu ce masini umbla si voi va bateti joc de noi
1
1
PSD crede ca ii ajuta Dumnezeu...
1
0
cum sa fie o abodare coecta mai dicotecarule in tenesi cind ei nu platesc inpozit impozitatii si sa vedeti cum creste tara ei nu au mila de neam sunt mai rai ca masonii macar 6 luni pe an nu le mai dati nimic s-asi manince colivile ca nu cred ca mor de foame sa vedeti dupaia autostrazi cei care conduc nu cred ca au minte lasatil pe Daniel sa conduca 6 luni in locul vostru sa vedem se descurca
3
0
hangarul neamului de ce trebuie terminat in noiembrie,sagrada familia inca mai are de asteptat,homosexualul si securistul daniel,talpa iadului,as paria la bet,are multe filme xxx cu psedei astia din moment ce-si permite sa-si toarne numele pe clopote precum un domn ctitor,spagoveanu are si el vreun filmulet cu seful, de la promovat din functia de cioara lingurara la cea de episcop cu valente de mitropolit,numai kkati in bor
6
0
e Becali.asta chiar crede cu tarie ca ajunge in Rai.da,dar zeul la care se inchia zilnic e $.nu ati observat ca larghetea la donatii o au unii care toata viata lor au furat non-stop?stati linistiti baieti,o sa fiti dezamagiti la final.
6
1
Nu , nu e logic si corect . Logic si corect ar fi sa fie impozitate toate veniturile popilor . Una din cele 10 porunci este " sa nu furi !. Ei sunt cei mai vechi hoti !
8
1
Copii nu au WC in scoli, se incalzesc cu sobe de teracote, avem bisericii sa aiba el timp Dumnezeu sa le viziteze pe toate ,dai 25 milioane de euro din banii publici ce usor e cand nus banii tai...tu inca mergi cu magaru pe drum european si face catedrala , niste imbecili.
11
0
In prostia lor, toti astia care au bugete pe mana si aloca cu lejeritate milioane bisericii isi imagineaza ca li se iarta pacatele. Au birourile pline cu icoane, poarta cruci mari la gat sa ii vada lumea ce credinciosi sunt, dar viata lor e plina de furturi, minciuna, curvasarie. Sa faca donatie din banii personali, nu din banii statului.
14
0
Este o abordare pupincurista si cu iz electoral!
13
0
Care neam ? Neamul popalailor, ?
16
0
Pe Bunul Dumnezeu nu poti sa-L cumperi mai ordinarule.Habar nu ai cat de mult va pacaliti.Escrocilor.
13
1
Teodorovici,esti un dobitoc!
16
3
bunul simt imi spune mie sa-ti dau muie cu cacat tie si pesedistilor. Si am dreptate !!!
18
3
decat bani ptr catedrala, biserici sunt la fel de dese ca sin carciumile, mai bine banii dati ptr dotarea spitalelor care continua sa faca cheta ptr cate un aparat de care depinde viata unui bebelus. Catedrala- aducatoare de niste nenorocite de voturi. Romani, desteptati-va
28
4
Eu vad normal ca guvernul sa aloce bani pt catedrala orice capital ori oras mare din europa are cate o catedrala care poate fi vizitata asa faceau si cu casa poporului construita de ceausecceausescu iar acum toata lumea este multumita ca-i in cartea recordurilor
7
29

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614