REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Teodorovici NU a primit răspuns de la șeful ANAF cu privire la banii pe care trebuie să-i restituie Iohannis

Teodorovici NU a primit răspuns de la șeful ANAF cu privire la banii pe care trebuie să-i restituie Iohannis

Replica API 21 iulie 2018 | 00:21 354

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a fost întrebat, vineri, 20 iulie, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Constanța, dacă a primit răspuns de la șeful ANAF, Ionuţ Mişa, legat de banii pe care Klaus Iohannis, președintele României, trebuie să îi restituie statului. Teodorovici a răspuns că încă nu a primit răspuns.

Ionuţ Mişa

"Ieri a avut o solicitare de la noi, cu termen de răspuns azi la ora 14.00", a declarat Teodorovici, la ora 14.11.

“E obligatoriu să aplicăm o lege. Că e ministru, că e şef ANAF, că e simplu lucrător, cu toţii avem obligaţia de a aplica aceeaşi lege pentru toţi. A avut din partea mea o solicitare în scris cu termen ora 14.00, astăzi (vineri, 20 iulie - n.r.), să răspundă care sunt acţiunile pe care ANAF-ul le-a întreprins conform legii. Trecând peste posibila întrebare retorică, dacă dânsul aşteaptă de la Ministerul de Finanţe un anumit document, întrebarea mea, repet, la fel de retorică, este de ce atunci când a fost ministru al Finanţelor nu a trimis către ANAF ceea ce dânsul astâzi cere de la ANAF către minister. Adică, atunci când te angajezi în discuţii sau dispute de acest tip te uiţi de şapte ori la ce ai făcut în viaţa ta până la acel moment, de vreo 20 de ori la ce poţi să faci astăzi şi mai multe pe viitor. Şi după aceea intră într-o dispută. Până atunci, e bine să ne preocupăm de ce înseamnă plan de colectare, pentru că pe baza lui noi la rectificare şi după aceea putem să finanţăm lucruri de care avem nevoie şi aveţi nevoie”, a declarat Teodorovici.

Amintim că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, pe 19 iulie anul curent, că aşteaptă motivul legal pentru care ANAF nu a cerut la Cartea Funciară ca imobilul din Sibiu pierdut de familia preşedintelui Klaus Iohannis să treacă în proprietatea statului și că şeful ANAF, Ionuţ Mişa, nu va mai fi subordonatul său dacă "nu răspunde cerinţelor", relatează Mediafax. Declaraţiile ministrului vine după ce preşedintele ANAF a spus că instituţia pe care o conduce are nevoie de un titlu în baza căruia să poată fi efectuată executarea.

A.C., F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si totusi Izaura are dreptate...Misa reprezinta cipanizarea de top a finantelor.
1
0
fraieri aia care platesc impozit la niste tarfe de hoti psd, lasati-i fara bani !!!
3
0
Da pentru milioanele de euro de recuperat de la voiculescu, fecali, negoita etc, etc, etc de ce koaele mele nu fac papagalii pisdisti nimic ?????
3
0
Mult ,mult mai putin decat tine!
2
2
Cat de retardat mintal poti fi sa scrii asemenea tampenii...
2
6
Comportament de sef care a luat locul celui carruia i-a cerut sa faca ce n-au facut ei inaintea lui!Daca omul n-are date primare ,adica nu are carte funciara cum sa incaseze banii statul? Cum sa inventeze o suma ?Domnul ministru s-a repezit sa estimeze ,pe ce baza? Acest comportament se numeste ''herupism'' si este daunator unui colectiv.Chiar daca banii ii se cuvin statului ,insa trebuie argumentat .Asta nu se fac sub presiune!
3
3
Ce sa primasca de la parlitul asta de MISA,care habar nu are de nimic,nici el si nici toti protejatii lui pe care i-a propulsat in functii mult prea inalte pentru cat pot duce ei???Habar nu au de nimic toti asa zisii machedoni! RUSINE SA LE FIE! PLECATI CU TOTII INCOLONATI!
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102