REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Teodorovici: O decizie privind majorarea salariului minim pe economie este în curs, se va lua în Guvern în următoarele zile

Teodorovici: O decizie privind majorarea salariului minim pe economie este în curs, se va lua în Guvern în următoarele zile

Replica API 28 noiembrie 2018 | 01:25 385

Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că o decizie privind data majorării salariului minim pe economie este în curs şi va fi luată în Guvern în următoarele zile, adăugând că data care este cea mai aproape de o astfel de decizie este 1 ianuarie 2019.

"Este o decizie în curs şi am spus că erau cele două date, 1 decembrie şi 1 ianuarie, şi se va lua o decizie în Guvern în următoarele zile", a declarat Eugen Teodorovici, marţi, la Parlament.

Teodorovici a precizat că data care este cea mai aproape de o astfel de decizie este "1 ianuarie 2019, pentru salariul minim pe economie".

Ministrul Finanţelor Publice a participat, marţi, la Parlament, la o dezbatere privind învăţământul universitar dual.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt.11:07 Stiu,stiu ca ti-era pofta de niste cacat. Hai linge-l pe al meu ca e mai bun. Si suge-le si pula la toti pesedeii tai ! Muie dragnea, muie pesede !!!
1
0
trebuie terminat cu cineva. Sper sa vina ziua in care jigodiile PSD-iste cu al lor govern DOCIL care faulteaza Romania ceas de ceas, care fac legi speciale care sa-i protejeze pe HOTI, sa-i scape de LEGE si de puscarie, sa mearga frumos incolonati spre puscariile lagare lagarele de munca. Bineinteles,condamnarile sa fie de la 25 de ani de munca silnica in sus.Iar jigodiile care fug in ,,exil politic,, sa primeasca pe viata. ASA LEGI TREBE SA FACEM SA SALVAM TARA SI PE NOI TOTI.
3
0
o sa ajungem sa-l regretam pe Basescu
3
0
mai handicapatule , tie iti pute totul , esti un batran sclerozat , sarac si nemancat , in schimb mananci cacat intr-o singura directie . Rusine javra comunista , pisa-m-as pe botul tau imputit !
1
5
nu avem dezvoltare dar marim pensile .
5
1
la ce fel de curs te referi?- auzim expresiile astea de ceva timp- dar voi jucati alba neagra cu noi, uite-o azi, ba nu vine maie si daca nu este posibil- avem in plan. Dispareti jigodiilor. Nici corii, in joaca lor de copii, nu-si permit astfel de aberatii- au totusi o responsabilitate, sunt loiali unii altora, prin jocul loracestia se formeaza ca oameni- se pare ca voi ati sarit astfel de etape. Imi este greu sa cred ca intuiti ceea ce am incercat sa va explic
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218