REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Teodorovici: "Politica va fi schimbată, România trebuie să înceteze cu încurajarea nemuncii”

Teodorovici: "Politica va fi schimbată, România trebuie să înceteze cu încurajarea nemuncii”

Replica API 13 aprilie 2018 | 02:20 340

"România trebuie să înceteze încurajarea nemuncii”, iar politica faţă de asistaţii social „va fi schimbată, chiar dacă va părea, poate, mai dură”, a declarat miercuri ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

"Politica va fi schimbată, România trebuie să înceteze cu încurajarea nemuncii. Va fi schimbată chiar dacă va părea, poate, mai dură. Acesta este şi apanajul unui partid de stânga, pentru că oamenii vor fi foarte mulţumiţi - că sunt de stânga sau că sunt de dreapta - să vadă că Guvernul va încuraja munca, nu nemunca”, a spus Eugen Teodorovici, potrivit România TV.

„Nu e corect faţă de cei care lucrează şi îşi ţin familiile cu un efort substanţial... Deci o schimbare trebuie să fie, obligatoriu. Vor fi schimbări şi în zona de şomaj, şi în zona de asistaţi social, şi nu numai acolo”, a mai spus ministrul Finanţelor, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar asa ? Ia sa vedem ce serioasa -i intentia Dlui Ministru ,adica sa inceapa cu desfiintarea TUTUROR salilor cu ocuri de noroc si Cazinourilor de pe teritoriul tarii . Sunt mai multe decat in toate tarile europene la un loc ,asa a vrut PSD sa obtina retardati usor manipulabili!
0
0
pai da , ia nu mai imi lua tu 45 la suta din venituri ca sa intretii cu ajutoare sociale ciorile si cu salarii grase putorile de securisti, shpagarii de militieni, criminalii de medici si incompetentii de profesori plus hotii de bancheri, fa totul privat si contra cost si ia sa vezi cum munceste lumea cu drag spor si mai ales EFICIENTA lucru de care nu o sa fii capabil in viata ta nici macar la furat
2
0
cand zici de a merge sa muncesti toti te privesc cu mila de gen ba esti prost ba esti nebun.apropo ghetoul din coanda se extinde 10 blocuri vor fi ocupate cu muncitori.
3
0
partid de stanga care vrea sa desfiinteze protectia sociala in schimb acelasi partid de stanga vrea sa creeze o apnee care sa se ocupe de plata cheltuielilor facute de urmasii nelegitimi ai ventrilocului,basca sa le cedeze active ale statului pe 99 de ani,cei pesedeu ,oare de stanga in nici un caz
3
0
Si cu primarii ce faceti. Cum o sa si mai asigure electoratul? La ei nu va ganditi
4
0
Arbeit macht frei! Iar salariul minim pe economie, sa fie inlocuit cu masa ci cazare gratuita, in centrele de munca si detentie!
3
2
Urla Orlando despre munca si nemunca. Sa vezi urlete de bucurie bucurie in Henry Coanda. Nu mai pot pirandele de fericire ca le da si lor o matura sa incalece pe ea.
9
0
unii platesc taxe si impozite pe salariu la greu iar altii au tot felul de scutiri si aia tot nemunca se cheama
11
0
Bravoo... Esti un baiat destept, d-le ministru! Te felicit, te sustin! Mult curaj si perseverenta, d-le ministru! Oare te sustin colegii din partid?! Nu trebuie sustinuta si incurajata nemunca. Nu, nuu....!
11
1
Sa vedem cum va face si daca-i da voie dragnea -min are intentii sanatoase dar psd trebuie sasustina multi puturosi din tara asta
15
2
Incurajarea muncii este politica de dreapta. Incurajarea nemuncii este politica de stanga. Acesta este motivul pentru care PSD castiga alegerile usor in Romania. Nu au curaj sa ia masuri economice corecte pentru ca pierd electoratul disciplinat in ziua alegerilor. Vor continua sa indatoreze tara si cei de dreapta cand vor veni vor fi obligati sa achite pomenile PSD.
20
3
Si parlamentariilor si deputatiilor sau ei sunt exempt?
16
1
In sfarsit o masura buna. Ai doua maini si doua picioare...la munca, nu la intins mana dupa ajutor social. E drept ca ajutorul social aducea voturi...din ce in ce mai multe. Sa speram ca nu sunt doar vorbe....
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102