REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Teodosie, HUIDUIT la Învierea nr. II!

Teodosie, HUIDUIT la Învierea nr. II!

Replica API 27 mai 2020 | 13:21 12174

Credincioşii constănțeni au mers, marți, 26 mai, pentru a primi Sfânta Lumină... a doua oară. Însă, iată că incidentele nu au lipsit. Un bărbat a început să huiduie, la Arhiepiscopie, acoperindu-l pe IPS Teodosie.

La fața locului au sosit oamenii legii, care l-au identificat pe individ. Acesta va fi sancționat contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Amintim că, anul acesta, în urma instituirii stării de urgență în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, credincioșii nu au putut participa în comuniune deplină cu clerul la această slujbă. Prin urmare, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au decis să repare acest neajuns, având în vedere că: miercuri, 27 mai, este Odovania (Încheierea) praznicului Învierii Domnului, când rânduiala slujbei prevede același început ca în noaptea Învierii; Arhiereul locului poate rândui zile de post, conform canoanelor bisericești.

Liliana IONIȚĂ

Citește mai multe aici: În seara aceasta are loc Învierea, partea a II-a

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine i-a platit pe politisti? Teodosie sau Fagabou? De ce l-a amendat pe cel care a tulburat linistea? Teodosie nu a tulburat-o? Imi este rusine ca locuiesc in Constanta cu asa oameni.
3
0
pentru prost itrebuie sa epete slujbeele . Ce nu face Mache Tedosie pentru bani , vindea si taina spovedaniei la securitate si era premiat.Un ticalos.,
1
2
un act de curaj si de bun simt, intr-o tara in care normalitatea e hulita in plina strada.
9
12
ce prostalai de oameni....degeaba avansam tehnologic...
12
5
Inca o data organele statului sunt impotente cand e vorba de marii corupti. Dar imediat amendeaza babele cu marar vandut la coltul strazii. M U I E tuturor coruptilor. Popii fac scoala pentru asta, sa fie slugi si lichele daca vor parohii si promovari. Eu cred cu toata taria ca D-zeu nu este tzigan si le va da la fiecare dupa fapte. Amin
15
8
Un tradator ca toti astia care se plimba in fata noastra de 30 de ani!Aruncati l in temnita!A schimbat cuvantul LUI HRISTOS!Si a batut joc de HRISTOS! Merita tuns
20
10
Cum sa spui credinciosii? Sunt niste bieti idioti care nu fac decat sa dovedeasca teoria turmei.
15
11
Nu v-ati mai saturat de porcaria asta numita religie? Chiar nu vreti sa va folositi creierele si sa ganditi si voi?
21
12
Teo-dosi-e un poponar nenorocit care sfideaza legile si isi bate joc de ortodoxie pentru un pumn de arginti,avandul compilce pe Daniel care mimeaza respectarea regululor spunand ca preacurvitul teo-dos este independent.Ati mai pierdut cateva mii de enuriasi tampitilor
19
9
uitati-va si voi in ce tara traiti, religia se pare ca a ajuns sa fie interpretata si abordata in functie de puterea si samavolnicia unuia sau altuia, daca esti Dumnezeu de Constanta face si a 2a si a 7a inviere, ce conteaza, sa-si faca el suma, voiati sa ramana fara acea suma de bani pe care o avea in proiect?banii aia trebuiau facuti oricum
19
9
te-o emana energie negativa
7
9
de Constanta spagoveanu se da in stamba fiindca nu e la parnaie ! De cand a fost scapat de colegii lui draci judecatorii si-a desfacut aripile diavolul !!!
15
8
daca dumnezeu exista,atunci de ce nu il pedepseste pe IPS ?
12
11
O bataie de joc a fost aseara , Satan a tinut o slujba de inviere ! Si au fost destui care s-au complacut....l-au acompaniat si i-au tinut mantia diavolului !
14
7
Cindva ,constantenii erau oameni civilizati. Acum s-a umplut de trogloditi cu trei-patru clase primare. Se simte ca s-au intors astia de la produs. Au infectat si infestat aerul Constantei.
14
6
Dumnezeu exista,dar popi precum Teodosie ce il ignora,biserica ortodoxa de la BUCURESTI,care probabil este corupta si ea,impreuna cu sefii ei,dau dovada de incompetenta,lucru ce face sa-si compromita singuri,titlul de ortodocsi credinciosi,in ortodocsi corupti..BOR-ul prin comunicat s-a aratat neputincios in fata coruptiei la nivel inalt,unde poate Teodosie SPAGOVEANUL,l-a corupt si pe IPS- Daniel,acesta neluind nicio masura dura impotriva incalcarii obiceiurilor bisericesti,la nivel national si mondial.Dupa un corupt precum SPAGOVEANUL-TOMIS,am putea face intr-o luna craciunul si alta pastele
16
10
La cum vbesti nu prea ai credinta in Dzeu..
8
7
Am o intrebare pentru toti prosti care sunt de partea lui Teo. Ia spuneti ma cunoscatorilor care preot ortodox din Romania au celebrat slujba de inviere a Domnuli aseara in afara de slugile lui Teodosie si slugile lui? si daca tomitanul are dreptate dece a transmis patrarhia Romana ca ce a facut Teodosie este treaba lui,din punctul de vedre al patriarhiei adevarata slujba de inviere a fost celebrata in ziua de pasti nu aseara?. Cine are dreptate,Teodosie si preoti lui,sau patriarhul B.O.R.impreuna cu tot sinodul si preoti ortodocsi din toata Romania in afara de Dobrogea?.
21
9
Evul Mediu a coplesit sec 21 ! La fel si PROSTIA grefata pe obedienta si lasitate ! BOR si idiotii au pierdut legatura cu Dumnezeu! Se vede clar!
29
7
Multa prostime la Constanta si nu numai. Daca creste numarul celor infectati dupa acest circ, cine raspunde? Cine plateste spitalizarile? Chiar facem asa orice spune un popa? Chiar asa foame de bani este? Asadar, religia e facultativa si daca ti se scoala, poti sa faci craciunul si de paste, ca asa vrea un popa. Un test psiholigic, nu face popa? Pacat ca nu s-a aruncat in mare, poate sareau si credulii. Vai de plua noastra. Uite asa va prosteste si cand mergeti la vot. El face cartile pentru faga bou.
35
11
Fratilor credinta e una si bataia de joc a acestui popa care pana acum cateva luni era cercetat penal e alta autoritatile ce mai asteapta unde strarea de urgenta ,unde sunt regurile de distantare ,zadarnicirea combaterii bolilor,jegul asta de popa a inventat el acum ortodoxismu sau ia dat cu minus in cont
43
13
Deci: nepurtarea mastii in public,tulburarea linistii publice,nerespectarea distantei sociale,zadarnicirea combaterii bolilor sunt contraventii si infractiuni doar pentru prostime?????
44
8
cainele moare de drum lung si prostii de grija religiei mele
13
39
pe bteodosie de replica si de voi ce sctiti cu patima si ura care se va intoarce cat de curand pe voi! Descchideti tetrasele , restaurantele , molurile, plajile excludiviste, speluncile imbacsite in droguri si prostitutie, scoliti tineretul , asta e bine si placut pentru unii, bucuria lor ca vor avea urmasi de incredere!
11
24
A cerut bani? 100 lei lumina!
20
8
Cei care demonstreaza in Piata Universitatii, deranjand circulatia, tulburand linistea in special a copiiloe, nu sunt acuzati. Au libertate. Enoriasii care erau in curtea bisericii, unde chiar nu deranjeau pe nimeni, sunt acuzati.Teodosie, a vrut sa le faca enoriasilor o bucurie. Este timpul lui, pe care l-a oferit,celor care si-au dorit sa se roage in liniste, intr-o noapte sfanta. Fiecare are problemele lui si asa considera ca se linistesc. De ce sunt acuzati oamenii pasnici si sunt acceptati violentii?
17
29
Teodosie de ce nu este sanctionat pentru tulburarea linisti publice?
57
16
BOR-ul este de vina,se complace cu Teodosie.De cand a venit in Dobrogea ,a adus nepotii din Moldova,a deschis cate o manastire,inventat de el.El calca toata credinta in picioare.
52
12
Daca ati acceptat o noua slujba, de ce nu deschideti si terasele sa mai vad si eu o turturica, doua, ca a venit caldura si mi se scoala pwla?
44
15
asta e diavolul in persoana
42
14
E foamea pe ei cat casa,astia nu sunt nici macar popi ci draci.Religia crestina nu are nimic in comun cu ei,totul fiind o mare excrocherie o perdea de lumini si fum...in rest toate cele bune
60
12
Ar trebui sa fie pus la curent domnul popa cat de revoltati sunt unii care nu accepta astfel de acctiuni contra patriarhiei El e mai ceva decat toti popii de pe planeta E de rasul curcilor Acum a impartit lumea ortodoxa in doua dand nastere la atatea comentarii si nemultumiri El nu a vazut ce elegant si discret este Papa de la Roma Lui ii place circul
59
12
PIEI SATANA, ESTI UN NENOROCIT CARE SE GANDESTE NUMAI LA BANII
55
16
Nu stiu de ce va mirati de a doua inviere?.Cum va chem sa ma votati in fiecare zi asa va chemat si IPS Teodosie.Nu era obligatoriu sa va duceti se duc doar cei cu credinta in dzeu.Imi place ca luati atiudine si ma spalati la cur non stop limbistii mei de top.Succesuri depljne in activitatea voastra de limbisti sefi.Nu uitati pe sica,vela,arafat,catu si tot peneleul sa fie curati la organele intime si mai ales la rucuri.
21
47
Satana , a adunata citeva zeci de CARCASE de oameni , rusine blasfemie , mitocanie
59
17
Prin actiunea asta a dovedit inca o data ca totul este doar o afacere.
81
18
un popa diavol care calca in piciore credinta noastra.Un turnator in slujba raului,poporul nostru este blestemat cu acest anticrist si cu adeptii iui.
74
19
Am fost ocupat side aceea rog un bis, bis, bis si saptamana viitoare. Ala de Jo's cu blestemele cu neomarxistii, paibine bee cine nu e prost e marxists? Mai spala-te si spala-ti si rochita.
38
13
Nu e normal ce s-antimplat ! Noi ce reguli bisericesti mai respectam daca ele sint stabilite dupa ceeace vrea Teodosie ?-----De vina este BOR -ul care n-a luat atitudine ----Daca sint autonomi cum au zis sa-si plateasca singuri salariile de 20000 de lei pe care le au !---Sintem o tara fara stapin condusa de nimeni !
80
14
Uhooooooooo uhooooooooo Mafiotu' Mafiotu' Mafiotu' Hotu' hotu' hotu'
63
22
Mazare fagadau au vandut tot orasu ct
61
15
De cand a aparut COVID-ul asta s-au inmultit neomarxistii si poponarii, se vaita si blesteama ca babele, zici ca au fost dusi cu japca la biserica si le-au bagat preotii mana in buzunar cu de-a sila.
34
54
Se face vinovat si de postare multipla in sectiunea de comentarii pe siteul replica. Vad ca il mai sprijina inca doua trei oi pierdute pe calea neo marxismului. Nu-i nimic o sa-i calce talpa iadului cat de curand si o sa-i sufoce chiar covidul cu care stau toata ziua in gura. Asa sa va ajute Dumnezeu
17
75
Ai incalcat legea bosorog pervers. Ai fost dovedit ca ai furat toata viata ta impotentule. Vrei sa imbolnavesti credinciosii?
74
21
Politia impartiala?? Pai cum, omul care protesteaza face galagie, iar slujba nu?! Astazi in Calendarul Crestin Ortodox, nu apare nici o sarbatoare, Paste, etc, cu ce drept biserica poate face galagie, iar omul de rand care doreste sa-si exprime nemultumirea nu are acest drept?! Raspunsul, excesul de zel al politiei si.... Imunitatea politica si sociala a unor conducatori locali prin apartenenta lor la diferite..... Politia, sunt doar servantii unor.... Ordine
76
21
Teodosie e un gunoi nenorocit
74
23
"...Sa repare acest neajuns..." care neajuns??? Al bisericii? Al lor? Nu prea le-au iesit calculele spagarilor din biserici si cum s-au gandit ei sa mai faca un ban cinstit?? Sa refaca slujba Invierii...CA DOAR LA NOI IN CONSTANTA IISUS INVIE DE 2 ORI!!! nu m-ar mira sa mute si Craciunul! Apropos...avem si zile libere de Paste??
84
19
A fost huiduit de un zapacit care a si fost amendat. In rest a fost liniste. Nu e padure fara uscaturi
28
79
Am scapat de Mazare,am dat de Teodosie!Doi mascarici!
83
23
Rusineeeee, IPS.
80
21
Ne si-au facut bugetul pe anul asta.
66
13
Nu ma, tulburarea linistii publice e ce face cacatul asta cu barba. Sa-ti iau barba-n pula gunoiule
67
17
Au dovedit inca o data ca religia e manipulare si cersetorie. nu are importanta cand se canta.. importanti sunt banii. Cantarea anulata e gaura in buget
93
18
Deci pe domnu acela l-au amendat pentru disturbare...dar tipetele lui Teodosie nu le mai punem la socoteala nu? Aaa ma scuzati e preot Doamne fereste sa-l amendam
90
17
Astia de la slujba pulii nu poarta masca, daca apare un nou focar la Constanta am stat degeaba in casa 2 luni
79
17
Sa le fie rusine. Atat celor care au organizat cat si celor care au participat la circul asta. Daca nici religia nu isi mai respecta obiceiurile si ritualurile, nu mai putem avea nicio alta pretentie.
102
15
Patriarhul de carton
86
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614