REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ţeparii care au înşelat firme din toată ţara, condamnaţi la Constanţa

Ţeparii care au înşelat firme din toată ţara, condamnaţi la Constanţa

Replica API 16 ianuarie 2018 | 00:00 919

După mai mulţi ani de proces, a venit şi pronunţarea definitivă a instanţei, în dosarul ţeparilor care se dădeau mari afacerişti şi plăteau cu instrumente de plată falsificate. Vorbim despre că Liliana Cimpoeru, fostă Lipan, Nicolae Stanciu şi Andrei-Alexandru Carlova, specializaţi în înşelăciuni şi falsuri. Aceştia s-au declarat nemulţumiţi de pedepsele primite în vara anului trecut, pe fond, în speranţa că instanţa superioară le va diminua aceste pedepse.

Astfel, Curtea de Apel Constanţa a condamnat-o la o pedeapsă de doi ani şi 11 luni de închisoare pe Liliana Cimpoeru, prin contopirea mai multor pedepse, Nicolae Stanciu a primit un an şi opt luni de detenţie, iar Andrei-Alexandru Carlova a primit un an şi trei luni de detenţie. Instanţa a suspendat pedepsele lui Stanciu şi Carlova, în timp ce Liliana Cinmpoeru a rămas singura condamnată cu executare, iar de data aceasta, decizia judecătorilor este definitivă.

Menţionăm că femeia aceasta a a tras ţepe în mai toată ţara, împreună cu Stanciu, inclusiv la Constanţa. Mai exact, ei s-au dat drept reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, exprimându-şi dorinţa de a cumpăra mobilă în valoare de 11.181 lei, iar pentru plata bunurilor au emis un ordin de plată falsificat. În plus, oamenii legii au continuat cercetările cu privire la activitatea infracţională a celor trei, printre care se numără şi Andrei-Alexandru Carlova.

Anchetatorii au stabilit că în perioada martie - aprilie 2014, prin atribuirea de calităţi mincinoase de reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din Bucureşti, respectiv Valsoft SRL, indivizii au achiziţionat mai multe obiecte de mobilier, pe care în momentul preluării le-au achitat prin emiterea unui bilet la ordin falsificat şi, ulterior, le-au valorificat în interes personal. În vara aceluiaşi ani, 2014, cei trei au fost trimişi în judecată pentru înşelăciune, iar după patru ani, mai exact pe 9 ianuarie a.c., au primit condamnarea definitivă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102