REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Terasa 3 Ciuperci din Mamaia, CONSTRUITĂ ILEGAL! A ÎNCEPUT DEMOLAREA!

Terasa 3 Ciuperci din Mamaia, CONSTRUITĂ ILEGAL! A ÎNCEPUT DEMOLAREA!

Replica API 4 aprilie 2017 | 00:43 389

Nu mai este mult şi debutează sezonul estival. În staţiunea Mamaia se lucrează de zor, agenţii economici, dar nu numai, fiind direct interesaţi ca turiştii să fie întâmpinaţi cu toate cele în ordine. În plus, administraţia locală urmăreşte ca legea să fie respectată, cum a fost cazul – reamintim – localului Leeloo de pe malul lacului Siutghiol, terasă care a dispărut întrucât nu a mai fost autorizată! În staţiunea Mamaia, în zona Cazinoului a fost rasă de pe suprafaţa pământului terasa „3 Ciuperci”, pentru că fusese construită ILEGAL! Acţiunea de demolare a avut loc luni, 3 aprilie.

Persoana juridică ce deţinea terasa construită în mod ilegal a fost sancţionată contravenţional de către poliţiştii locali constănțeni pentru executarea de lucrări de construcţie pe domeniul public al municipiului fără deţinerea autorizaţiei de construire. Ulterior, sancţiunea contravențională a constituit obiectul unui dosar civil aflat pe rolul instanţelor judecătoreşti, instanța dispunând desfiinţarea lucrărilor, hotărâre rămasă definitivă prin neapelare.

Ca urmare, autoritatea publică locală a emis dispoziţia pentru desfiinţarea lucrărilor nelegal executate, aceasta fiind pusă în aplicare de oamenii legii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai Biserica de pe bdul Tomis o sa fie demolata, am inteles ca le-au dat alt spatiu pentru a construi o biserica, o parcare de la un bloc parca
1
1
Terasa Leeloo nu se afla pe malul lacului Siutghiol ci pe malul lacului Tabacarie. Oarei ce ce scriu nu isi citesc opera?
1
0
Biserica fara autorizatie de la Boema cand o sa fie demolata? Sau le e frica de Teodosie ?
2
1
probabil, nu au mai dat cat a trebuit in continuare ca, nu construiesti fara a avea pe cienva in spate, esti inchis instantaneu... sa fim seriosi... te iau pe sus jandarmii daca vinzi zarzavat dar sa construiesti ceva de capul tau?
7
1
Extraordinar..senzational...cand puneti la pamant si blocul de la Pescarie ? A ala nu se poate...dar bisericile de pe troatuare construite fara autorizatii?
19
2
Foarte bine, autoritatile incep sa-si faca treaba, bravo!
9
4
Bravo!!! Mai sunt multe care trebuiesc sa dispara !!!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614