REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Terasa Leeloo de pe malul Lacului Tăbăcărie, DEMOLATĂ din DISPOZIŢIA PRIMARULUI!

Terasa Leeloo de pe malul Lacului Tăbăcărie, DEMOLATĂ din DISPOZIŢIA PRIMARULUI!

Replica API 6 martie 2017 | 00:05 1100

Nimic nu este întâmplător! Nici atitudinea unor consilieri la adresa şefei de la Taxe şi Impozite, Virginia Ştefănică, nici decizia primarului Decebal Făgădău de a rupe comunicarea cu reprezentanţi ai presei… nici, în fine, demolarea de luni din parcul Tăbăcăriei! Cafeneaua Leeloo de pe marginea lacului a fost demolată, orice tentativă a reporterilor de a afla care este motivul, fiind… “la mâna lui Făgădău”. Cel puţin aşa au comentat reprezentanţii cafenelei – că Făgădău “ştie”. Sunt şi persoane care susţin că actualul primar a vrut astfel să se pună la adăpost de eventuale probleme cauzate de o cafenea “autorizată” în mandatul lui Radu Mazăre pentru un fost body-guard al acestuia, din câte susţin unii.

UPDATE:

Surse din cadrul primăriei au precizat că unitatea a fost sancţionată de Poliţia Locală în baza Legii 50/1991, iar ulterior, întrucât patronii nu s-au conformat, a fost emisă o dispoziţie semnată de către primarul Decebal Făgădău, privind desfiinţarea cafenelei. "Aceasta era construită pe un teren aparţinând municipalităţii, acolo e şi un ponton, şi nu îndeplinea condiţiile legale de funcţionare", au spus surse din cadrul Primăriei Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O terasa de 150mp pe malul lacului, construita pe ciment, pe partea asfaltata, NU pe iarba, incurca mersul cu bicicleta si activitatile in aer liber. Dar un mall care a ras un sfert din spatiul verde din parc e ok, nu ?
4
1
nici biserici nu ar trebui construite in parcuri au distrus parcul de la gara si cel de la casa de cultura .... fagadau e si va ramane un gunoi ca si mazare
7
1
Sunt PNL-ist dar in sfarsit vad ca Primarul Fagadau a facut un lucru bun. In parcuri si pe malurile lacurilor nu ar trebui sa existe nici o terasa. Parcurile sa fie parcuri, sa se poata alerga, merge cu bicicleta, sa fie mese de ping-pong, iarba, flori, copaci etc. Sa se poata face sport si miscare in aer curat. Parcurile nu sunt cluburi!
4
2
Ce tara de kakat am ajuns cand vezi ca presa ii apara pe aia care ciordesc si impart si cu ei. Halal presa!
3
2
Care e treaba cu Spitul in toata povestea asta? Iar v-a pus uzun sa scrieti cat de buna e ea si ce conspiratii sunt impotriva ei? Fereasca dzeu si duhovnicul sefei Spit de toata conspiratia asta pe care o lansati.
1
2
Nu e vina primariei ci a patronilor A lucrat sora mea acolo si ce mia zis patroni erau unul tanar si ulul batran si se certau in fiecare zi SI menegeri se certau si terasa era abatranului Iar iarna nu avea caldura
1
0
Rambo, esti un inapoiat redus mintal. O meserie e o meserie. Ospataria e o pasa a tineretii? Poti sa iesi la pensie ospatar! Ca fapt divers, sunt proaspat inginer dar gandesc ceva mai occidental.
7
3
" un angajat al cafenelei " l ace sarbator te referi cand spui " in preajma sarbatorilor " , cred ca ai probleme! Era un local infect , plin de mizerii din braila si galati
2
5
Cam ce viata e sa traiesti din munca la o terasa ? Pe la 35-40 de ani tot la o terasa veti munci , tinerilor ??? Daca pana la 35 de ani te bazezi pe salariul de la o terasa si te plangi ca nu ai loc de munca, e grav !
2
6
Nu fostul bodyguard era patron acolo. Interesati-va mai bine. Era un loc in care se scotea totul fiscal, patronul era corect cu angajatii si foarte corect cu clientii cafenelei. Tot timpul spunea : clientul sa fie multumit. I s-a dat autorizatie si multe promisiuni ca in mai anul trecut sa fie dat in judecata si in final sa ii darame afacerea si mai important 12 oameni au ramas fara loc de munca in preajma sarbatorilor, majoritatea stateau cu chirie...
12
4
Era dragut locul acela. Si nu stiu sa fi deranjat pe cineva. Isi vedea de treaba.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218