REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Terasele amendate de OPC pentru produse expirate AU FOST SANCŢIONATE ŞI DE ISU!

Terasele amendate de OPC pentru produse expirate AU FOST SANCŢIONATE ŞI DE ISU!

Replica API 8 iulie 2017 | 14:07 322

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă aduce clarificări faţă de cele spuse de şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Horia Constantinescu, referitor la cele două terase de pe plaja Modern - Vraja Mării şi Ana Modern.

“Pe data de 6.07.2017 terasele respective au fost controlate. La ambele s-au aplicat 4 sancţiuni în cuantum de 4.500 lei şi 10 avertismente. Nici una nu se încadrează pentru solicitare şi obţinere de autorizaţie de securitate la incendiu”, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Cu alte cuvinte, cele două terase NU AU NEVOIE DE ASTFEL DE AUTORIZARE, CONFORM LEGII! "De controlat, orice unitate se controlează. Şi azi avem verificări în teren, având în vedere evenimentul Neversea, dar există locaţii care au nevoie de autorizaţie la incendiu, iar altele nu. Cele două nu au nevoie", au mai precizat reprezentanţii ISU.

Reamintim că cele două terase au fost sancţionate de OPC pentru deficienţe; în plus, s-a constatat că nu au nici avize de la primărie:

https://www.replicaonline.ro/efectul-neversea-produse-expirate-la-doua-terase-de-pe-plaja-modern-323810/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se chinuie sa para horia Duru. Este finul lui Adrian Nastase si se da peste cap sa repete reteta lui Piedone
2
0
Stiti ca astia de la Replica sterg comenturile care sunt impotriva lui Horia? Sunt platiti de el dar nu-i nimic vom scrie in presa centrala ce se intampla la Replica
3
1
prea multa publicitate gratuita isi face acest directoras!sa intelegem ca din toate institutiile statului, doar opc lucreaza, mai bine zis direcorasul horia, iar restul dorm in bocanci!ar trebui sa iasa in presa si restul directorilor de deconcentrate cu rezultate, dar care isi fac treaba fara publicitate!unde scrie in fisa postului acestui director ca verificarea pe teren se face cu presa dupa tine?fara presa e in stare sa faca un control?toate stirile despre cta sunt despre acest individ, surclaseaza totul....gata ajunge, am inteles ce fel de individ esti directore horia, fa treba si nu te
2
1
exemplul COLECTIV s-a uitat ,asteptam unul NEVRSEA! domnilor cati oamenii vor mai trebui sa moara ......???? Va jucati cu alba -neagra domnilor de la ISU !
1
1
F bine opc. Arde-i pe toti golanii astia care se cred oameni de afaceri iar pupincuristii lor sa mearga si sa le mance laturile.
7
1
Ca de obicei s-a facut de rahat Horica; ce controleaza el stingatoarele , e cumva de la ISU si nu stim noi?
3
2
Esti deja penibil Horica
4
5
Ptr 14:40 Eu cred ca asta care da dislike nu e gunoi,e excrement canin cu net
7
4
make ce nevoie au de aprobari,i-si vad de oile lor,onor clientii,n-au decat sa haleasca stricaciunile pe care acesti farisei le pun in farfurie
5
2
Gunoaiele umane care i-ati dat dis-like lu asta de mai jos nici nu au citit articolul.din tomberon apasa dis-like
0
5
Daca sunt aproape de apa ce nevoie mai au de isu.
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218