REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Teribil! A omorât un copil de un an şi şapte luni, călcându-l cu maşina

Teribil! A omorât un copil de un an şi şapte luni, călcându-l cu maşina

Replica API 11 decembrie 2014 | 13:56 141

Tragedie la Hârşova! Un copil de un an şi şapte luni a murit după ce a fost călcat cu maşina chiar de către angajatorul tatălui său. Totul a fost un accident, fetiţa neavând nici o şansă la viaţă.

Primele informaţii au adus în prim plan faptul că fetiţa a fost călcată de tatăl său cu maşina, în mod accidental însă, ulterior, poliţiştii au aflat adevărul.

Tragedia s-a produs în curtea unei ferme, acolo unde lucrează tatăl copilului, ca şi cioban, dar şi locuieşte cu fetiţa. La un moment dat, patronul stânei s-a urcat în autoturismul său de teren, trecând peste trupul copilei. Oamenii legii încearcă să stabilească dacă micuţa se afla sub maşină sau în spatele acesteia însă nu au cu cine vorbi momentan, întrucât bărbatul este în stare de şoc, la spital. Sesizarea prin 112 a venit în jurul orelor 11.15, fetiţa fiind transportată la unitatea spitalicească din Hârşova. Din nefericire, a murit.

Patronu fermei, care este şi autorul accidentului, nu este cunoscut ca fiind din Hârşova, doar că era proprietarul unei ferme din zona denumită " la taxare". Acesta a fost văzut pe camerele de supraveghere ale spitalului, când a intrat în viteză în curte, apoi a ieşit din maşină cărând ceva în braţe. Era chiar fetiţa, care decedase deja.

"Am văzut pe camere cum a intrat un Jeep în curtea Spitalului, cu viteză. A oprit, s-au deschis uşile şi am văzut cum două persoane aleargă către spital cu ceva în braţe. Am sunat la spital şi am întrebat ce s-a întâmplat şi mi s-a spus că era o fetiţă de un an şi ceva, accidentată, care a murit. Tatăl fetei e angajat al fermei, iar cel care ar fi lovit-o este patronul. Tatăl şi fetiţa nu sunt cunoscuţi în Hârşova, nu sunt de pe aici. Locuiesc acolo la fermă, nu are soţie", a declarat, pentru "Replica", şeful Poliţiei Locale din Hârşova.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369