REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TERIBILISMUL e în FLOARE: O MINORĂ a dărâmat cu maşina un semn de circulaţie, la Ipanera!

TERIBILISMUL e în FLOARE: O MINORĂ a dărâmat cu maşina un semn de circulaţie, la Ipanera!

Replica API 16 aprilie 2017 | 12:36 857

Dosarul, aproape de condamnarea finală

Dosarul, aproape de condamnarea finală

Doi tineri s-au ales cu dosare penale din pricina teribilismului. Mureșanu Robert Lucian i-a încredințat mașina unei minore, aceasta a "încălecat" un semn de circulație, apoi lucrurile s-au complicat, în sensul că Robert a precizat că nu e mașina lui și că nu a vrut să i-o încredințeze în primă fază. Cert este că ambii au acum cazierul pătat. Acum urmează apelul.

Judecătoria Constanța, la data de 4.01.2017, i-a aplicat Oanei C. măsura educativă a supravegherii pe o durată de 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. "Renunţă la aplicarea pedepsei faţă de inculpatul Mureşanu Robert-Lucian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, constând în încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere", potrivit minutei judecătorești.

Procurorii au depus apel, acesta urmând a se judeca la data de 20.04.2017. S-a reținut în rechizitoriu că, la data de 23.06.2015, în jurul orelor 23,11, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Serviciul Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați prin intermediul serviciului de dispecerat, despre producerea unui accident de circulație soldat cu pagube materiale în parcarea restaurantului Ipanera din Stațiunea turistică Mamaia, deplasându-se la locul indicat.

Așa cum a fost consemnat în procesul-verbal de constatare întocmit la data de 24.06.2015, orele 02,30, lucrătorii de poliție au constatat că accidentul a fost produs de autoturismul marca Volkswagen Tiguan, condus de Oana C. în parcarea restaurantului Ipanera, din Stațiunea turistică Mamaia, deși nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. S-a mai stabilit totodată că autoturismul care a izbit un stâlp din parcare, îi fusese încredințat acesteia de către Mureșanu, pentru a-1 conduce pe drumuri publice, deși cel din urmă cunoștea că inculpata nu poseda permis de conducere.

Cât despre Robert Lucian Mureșanu, potrivit rolii.ro, cesta a avut o poziție oscilantă, recunoscând la început că a acceptat solicitarea Oameni de a-i încredința volanul mașinii pentru a circula cu ea pe drumuri publice apoi a revenit afirmând că inițial a refuzat cererea ei și a acceptat numai după ce inculpata a telefonat acasă la numita P.M., cea care-i încredințase la rândul ei autoturismul lui, ca să se plimbe cu el și cu ceilalți prieteni prin orașul Constanța. Pentru că P.M. i-a spus să-i permită minorei să conducă și ea mașina pe drumuri publice, Robert a declarat că a fost de acord și i-a încredințat autoturismul celei din urmă.

Dar atât el cât și martorii au relatat în mod constant că el s-a așezat pe scaunul din față dreapta, lângă Oana, după ce aceasta din urmă a pornit motorul și a îndrumat-o permanent, arătându-i ce mișcări trebuia să efectueze pentru a conduce autoturismul ba chiar la un moment dat a țipat la ea pentru că nu îndeplinea în mod corespunzător ordinul lui de a nu mai apăsa pedala de accelerație până în momentul în care aceasta a mișcat și volanul în mod defectuos, astfel încât a izbit mașina de un stâlp. Martorii audiați în cauză au confirmat împrejurările relatate mai sus. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica nu i-a dat masina ,ce las muist! Sigur i-a ciordit-o minora! Minora urma sa suga pula pentru a fi plimbata cu acea masina. Acum ambele parti inventeaza sa isi scoata cacatul din guler. Muie acelui imbecil si muistei care a acceptat sa se suie la volan.
2
0
De ce ati ascuns articolul Basescu:" Alin Cocos a fost violat in celula" ???
2
0
E doar un articol marca Replica!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614