REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TEROARE! Un egiptean stabilit la Constanţa şi-a AMENINŢAT concubina că-i ARDE copiii

TEROARE! Un egiptean stabilit la Constanţa şi-a AMENINŢAT concubina că-i ARDE copiii

Replica API 23 mai 2020 | 00:34 1755

Clipe de groză pentru o femeie din Constanţa, plecată la muncă pe un vas de croazieră! Şi-a lăsat copiii în grija concubinului, însă, în loc să-i vegheze a fost la un pas să le devină călău. Este vorba despre egipteanul Abdenaby Mohamed, care a ameninţat-o pe mama copiilor lui, pe video call, îi va arde pe copii.

De unde a pornit totul?

Cei doi trăiesc în concubinaj de 8 ani, iar în urma relației au rezultat minorii M. Rahman., în vârstă de 5 ani și 11 luni și M. H. în vârstă de 4 ani și 5 luni, iar în urmă cu 6 luni a plecat pe un vas de croazieră pentru a munci, lăsându-i pe cei doi copii în grija concubinului, la adresa din municipiul Constanţa. Într-o zi, femeia a fost sunată de concubine şi amenințată că îi va omorî pe cei doi copii minori, dacă nu îi trimite suma de 500 de euro. N-a intrat în panică, însă, ulterior, amenințările care îi vizau pe cei doi minori s-au intensificat.

Voia să le dea foc copiilor?!

La un moment dat, în timp ce se afla la domiciliul din Constanţa împreună cu copiii, prin intermediul unui apel video pe platforma Facebook Messenger, egipteanul a amenințat-o că dă foc copiilor în locuință. Abdenaby Mohamed a poziționat o butelie cu gaz, sub ochii îngroziţi ai concubinei, în mijlocul încăperii și a ameninţat-o că o va porni, cu scopul de a-i arde pe copii dacă aceasta nu îi trimite suma de 500 de euro. Femeia a reuşit, într-un final să-l calmeze, iar imediat după asta a anunţat autorităţile din Constanţa, bărbatul fiind săltat şi dus la audieri. Procurorii l-au trimis în judecată pentru şantaj.

Egipteanu a negat acuzaţiile, susţinând că partenra de viaţă i-a înscenat totul

Fiind audiat, suspectul nu a recunoscut comiterea faptei, menționând că mesajele aflate la dosarul cauzei nu au fost trimise de către acesta, concubina sa fiind cea care le-a modificat utilizând un sistem informatic. Potrivit surselor apropiate anchetei, egipteanul a precizat că nu a existat nici un incident legat de butelie, menționând că i-a pomenit persoanei vătămate doar că a încărcat butelia. Pentru fapta sa, a fost condamnat cu suspendare la 2 ani pentru şantaj. Decizia nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Expulzat. Dobitoaca sa-si creasca singura copiii arabetzi. Sau sa emigreze in deshert. Sa-si poarte alegerea, ca nu i-am facut-o noi.
1
1
se terminasera romanii sau alti europeni? de ce va incurcati cu arabi? au alta mentalitate si traditie, femeile sunt vai de ele Ce ai gasit ai cautat. si mai expui si copiii.
7
0
Nu va mai cacati pe voi,ca egiptenii nu sunt mai rai decat vasluienii si decat tiganii de pe la noi,doar ca mai stiu si alta limba decat romaneasca prost vorbita de cocalari. Cand romanii merg afara la munca e bine sa fie dati afara in suturi? Treaba e ca muierile isi trag ,,iubi'' cat mai de cacat,romani sau straini nu conteaza si dupa aia se vaieta.Oricum,sa mergi noaptea prin Cairo e ca si in Ferentari,la fel sunt banditii peste tot,doar ca in Egipt ii mai si bubuie politia ii mai impusca fara ca cetatenii sa fie indignati. Romanii sunt inapoiati,salbatici,rai.
3
5
Afara cu el din tara !
6
1
nu puteai sa-ti gasesti un roman din tara ta ???ti-a trebuit sula egipteana..kakatul sa te bata de panarama...asa-ti trebuie...
10
1
curvistinei i-a placut la nebunie sula taiata imprejur , insa acum si-a gasit pe altul... hai arabule mergi la piramide si plimba turistii cu camila... poti s-o si abuzezi sexual pe camila fara sa te toarne.
13
1
cam slabut cu butelia, fratii lui jihadisti umbla cu centura plina cu bombe. ti-ai dracu cu Merkel a voastra.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614