REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TERORIZATĂ DE FOSTUL CONCUBIN DROGAT! O FEMEIE SUSŢINE CĂ A TRECUT PRIN CLIPE CUMPLITE

TERORIZATĂ DE FOSTUL CONCUBIN DROGAT! O FEMEIE SUSŢINE CĂ A TRECUT PRIN CLIPE CUMPLITE

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:00 338

Bătăi şi ameninţări

Bătăi şi ameninţări

Violența domestică este tot mai des întâlnită la malul mării, la fel și acțiunile în instanță cu privire la cererile privind ordinele de protecție. Printre aceste cazuri se numără și cel al unei femei, care nu mai poate să scape de fostul concubin. Astfel, a hotărât să-și facă dreptate la Judecătorie, dar nu prea a avut succes. A depus apel, iar Tribunalul a dat o cu totul altă soluție.

S.A. a relatat că are o relație cu Alexandru S. de pe vremea liceului, atunci când a și rămas însărcinată cu el. De atunci s-au scurs circa 11 ani, iar viața ei a devenit una plină de teroare, în sensul că bărbatul este foarte violent atât cu ea cât și copilul.

În urmă cu câteva luni a decis să se despartă, iar de atunci a devenit și mai violent, amenințând-o constant, inclusiv prin mesaje. Femeia a declarat că a fost și bătută și că are certificat medico-legal în acest sens. Au existat și martori în cauză, care au declarat că au văzut cum ea și copilul au fost bruscați și băgați cu forța în mașina pârâtului.

"A arătat reclamanta că l-a cunoscut pe pîrît în timpul liceului si a rămas însărcinată cu el. Arată reclamanta că a decis să întrerupă legătura cu pîrîtul întrucît aceste este violent, o insultă și o amenință. Susține reclamanta că pîrîtul este consumator de substanțe cu efect psihoactiv si are un comportament impulsiv și a lovit-o obținînd certificat medico legal", potrivit rolii.ro.

Cererea reclamantei a fost înregistrată la Judecătoria Constanța, dar magistrații i-au respins-o, motivând că nu există suficiente probe, mai ales că nu se poate dovedi dacă acele mesaje au fost de la pârât. Cum decizia nu a fost defintivă, a depus apel, care a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 24.07.2018.

”Admite apelurile. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată în sensul că admite în parte acţiunea şi dispune emiterea ordinului de protecţie împotriva pârâtului şi în favoarea reclamantei, pe o perioadă de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin. Instituie în sarcina pârâtului obligația să păstreze faţă de reşedinţa reclamantei, din Valul lui Traian, jud. Constanţa, o distanţă minimă 50 de metri; Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta.

Prezentul ordin se comunică, de îndată, Poliţiei Comunei Valul lui Traian, în a cărei rază teritorială se află locuinţa părţilor”, potrivit minutei judecătorești. Menționăm că Tribunalul a apreciat că instanța de fond în mod greșit a interpretat materialul probator, Tribunalul considerând că prin conduita sa intimatul pârât a cauzat apelantei o stare de tensiune, de temere, amenințînd-o și provocând scandal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacatule...politicienii sunt de vina sau JUSTITIA DE CACAT DIN ROMANIA?.JUSTITIA CLASEAZA DOSARE CA NU SUNT PROBE SUFICIENTE ADICA TREBUIE SA TE OMOARE ATUNCI SUNT PROBE.BAGAMIA S PULA IN GURA LUI NITU,TELICEANU SI ALTE JIGODII DE LA PARCHETUL CONSTANTA.SA VA DAU LA MUIE
6
0
dupa ce ia mancat bani ,a devenit terorist.
2
2
Dar violentului de ce nu i se aplica aceeasi corectie FIZICA , jigodii de politicieni.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614