REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

The Weeknd anunţă piesa „Take My Breath“, primul extras din noul său album

The Weeknd anunţă piesa „Take My Breath“, primul extras din noul său album

Replica API 5 august 2021 | 00:00 592

Cântăreţul canadian The Weeknd lansează vineri piesa "Take My Breath", primul extras al noului său album de studio care vine la scurt timp după "After Hours" (2020), considerat unul dintre cele mai bune albume ale anului trecut, relatează EFE, citată Agerpres.

The Weeknd

Sursa foto: The Weeknd / Facebook

Un mic fragment din cântec poate fi ascultat pe fondul scurtului videoclip pe care The Weeknd l-a postat pe reţelele de socializare, în care se vede titlul piesei suprapus unor imagini de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 care se desfăşoară în prezent.

Acordurile muzicale, care au răsunat deja într-o piesă publicată săptămâna aceasta şi având mesajul "The Dawn Is Coming" (Răsăritul este aproape), dezvăluie o apropiere de sound-ul electronic al sintetizatoarelor, mai pur decât în ultimele sale compoziţii.

Într-un an lipsit de concerte, artistul pe numele său real Abel Tesfaye a muncit neobosit. El figurează totodată ca protagonist, co-creator, co-scenarist şi producător executiv la "The Idol", un nou serial pregătit de HBO care îi are printre responsabili pe Sam Levinson, creatorul celebrului "Euphoria".

El a fost totodată vedeta recitalului muzical oferit în pauza partidei de anul acesta de pe SuperBowl, un eveniment care a coincis cu lansarea albumului de compilaţii "The Highlights", ce cuprinde marile succese ale artistului din cei zece ani ai săi de carieră.

Printre acestea se numără "Can't Feel My Face"', unul dintre primele sale hituri, dar şi colaborări cu alţi artişti precum "I Feel It Coming" şi "Starboy", ambele cu Daft Punk, sau "Love Me Harder" cu Ariana Grande, triplu disc de platină în Statele Unite şi care a făcut parte din albumul artistei "My Everything" (2014).

Deşi "After Hours" nu a primit nominalizări la premiile Grammy, lucru pe care The Weeknd l-a reproşat public, este considerat unul dintre cele mai de succes albume ale anului trecut datorită unor hituri ca "Blinding Lights", al doilea cântec cel mai ascultat de la lansarea platformei Spotify, după "Shape Of You" al lui Ed Sheeran.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920