REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Theodor Paleologu a mărturisit că încasează lunar suma de 15.000 de lei!

Theodor Paleologu a mărturisit că încasează lunar suma de 15.000 de lei!

Replica API 20 septembrie 2019 | 01:20 520

Moment fabulos în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire! Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, și-a sunat contabila, întrebat fiind ce sumă încasează lunar din activitatea de antreprenor.

„Câștig undeva de ordinul miilor de euro pe lună. Știți ce? Uitați! O să o sun pe cea care ține contabilitatea pentru că eu sunt un om care se ocupă de cursuri, nu mă ocup de contabilitate. Nu am nimic de ascuns. Stați că sun acum! Înțelegeți că sunt un om care nu trăiește pentru bani, eu trăiesc pentru cursuri, pe mine asta mă interesează...”, a zis politicianul la B1 Tv, care, spre surprinderea celor prezenți în studio, și-a sunat contabila chiar în timpul emisiunii.

După un schimb de replici cu angajata sa, Theodor Paleologu a mărturisit că încasează lunar suma de 15.000 de lei pe lună.

„Deci, cât câștig? Cum? Doar 14.000 de lei pe lună?! Bine, hai, rotunjim la 15.000”, a spus Theodor Paleologu.

Totul a început atunci când Silviu Mănăstire l-a întrebat pe candidatul PMP la alegerile prezidențiale ce crede despre faptul că Dan Barna, contracandidatul propus de USR-PLUS, și-a câștigat o mare parte din bani prin contracte cu statul.

„Nu e treaba mea să mă pronunț. Nu știu. Nu am niciun motiv să mă îndoiesc de onestitatea lui Dan Barna. Eu spun un singur lucru. Eu, Toader Paleologu, nu am avut, nu am și nu voi avea contracte cu statul. Pentru că eu sunt un antreprenor pe bune. Sunt pe picioarele mele, nu primesc bani de la stat. Nu vreau recunoașterea statului pentru cursurile pe care le organizez. Nu vreau, nu mă interesează. Dan Barna are o altă filosofie de viață, treaba lui. Foarte bine, n-am nimic de obiectat și nu am niciun motiv să pun la îndoială onestitatea lui. Chiar îl voi apăra dacă este necesar, e o chestiune de fairplay. Mi-aș dori să existe același fairplay și din partea lui Hodor, și din partea lui Caramitru, și a altor postaci din partea USR”, a afirmat Theodor Paleologu.

Sursă: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Finala se va juca intre Iohanis si Paleologu.
1
0
Bai astia de la Replica, voi sunteti cu capul cu un asa anunt in care lasati sa se inteleaga ce mult castiga acest om DESTEPT. Daca stiti ce-nseamna un om destept ca theodor Paleologu. Ca sa va faceti o idee acum doua zile cand Orlando pansa hotii cu pensiile specoiale si spunea ca le va impozita cu 30 la suta pe cele care depasesc 7000 de lei, pentru ca cu acesti bani se poate trai decent in RO..Auzi la zevzec! Cati romani au 7000 de lei pe luna ca sa traiasca decent??? De-astea nu spuneti nu puneti in dezbatere!! Cand pensia speciala ajunge si la 12000 de euro pe luna, nu spuneti!! Sheet!
4
0
Poate sa iasa oricare dintre ei, numai pe neamtul adormit sa nu-l mai vad presedinte!
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367