REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

THR Marea Neagră îşi vinde vilele de pe litoral

THR Marea Neagră îşi vinde vilele de pe litoral

Replica API 30 aprilie 2018 | 00:00 2314

O nouă licitaţie

O nouă licitaţie

Așa cum ne-am obișnuit, în fiecare an, societatea Turism, Hoteluri și Restaurante (THR) Marea Neagră își vinde patrimoniul. În ultimii ani au fost organizate licitații pentru vânzarea mai multor active. Și în acest an, THR Marea Neagra SA și-a scos la vânzare mai multe imobile cu destinații turistice de pe litoral.

Potrivit unui anunț postat pe pagina oficială, săptămâna trecută, a fost organizată o licitație publică de vânzare a imobilelor: Vila Flora și cota de 50% din Hotel Meteor din Eforie Nord, Complex Măgura si Hotel Gloria din Eforie Sud, Complex Atena, Cofetărie Saturn, C.P. 3, teren în suprafață de 1055 metri pătrați, Restaurant Pelican, Restaurant Dunărea din Saturn si Grup Gospodăresc Jupiter.

Licitația s-a încheiat vineri, 27 aprilie, însă, până în acest moment, nu s-a anunțat rezultatul acesteia. Pe pagina oficială a societății nu a fost anunțată încă nici o tranzacție. Există posibilitatea ca rezultatul să mai întârzie, fiind vorba despre această minivacanță de 1 Mai, ori nu s-au prezentat prea mulți investitori interesați să cumpere aceste imobile.

În urmă cu 2 ani, conducerea societății declara, tot cu prilejul anunțării unei licitații, că fondurile obținute din vânzarea activelor vor fi utilizate pentru refacerea altor unități turistice, în cadrul programului de reabilitare și modernizare a unităților hoteliere. THR Marea Neagră este controlată de SIF Transilvania, care deţine 77,71% din acţiuni, şi este una din cele mai mari companii de turism din România.

Societatea deţine peste 30 de hoteluri în staţiunile Eforie Nord şi Sud, Neptun, Venus şi Saturn, cu circa 6.600 locuri de cazare. THR Marea Neagră a raportat pentru anul trecut venituri de 39 milioane lei, mult în scădere faţă de 2016, când avea încasări de 48,4 milioane lei şi un profit de 1,6 milioane lei, de trei ori mai mic decât cel din anul precedent. THR Marea Neagră SA are peste 350 de angajaţi, dar şi datorii totale de 24,1 milioane de lei.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
duca-se pe pustie. Fratila un hot si o secatura. Mielu, Zaberca...inferiori.
4
0
cumpara la preturi mici activele doar cine trebuie.treziti va.fratila fura mai mult decat toti la un loc.cum a distrus si comcm asa distruge si restu.
4
0
Fercala asta este etern ca si Isarescu. Din 1990 praduieste tot ce a insemnat industrie, comert,turism, in Dobrogea. Un venetic de pe la Brasov .Ar fi interesant pentru DNA si pentru noi sa-i cunoastem istoria acestui tip.
8
0
Datorita managementului foarte defectos si amatorismului din conducere THR-ul trebuie sa-si vanda activele pentru a mai respira,pentru a mai supravietui.Fercala a gresit lamentabil punandu-si prietenul Mielu in varful conducerii THR.Acest Mielu,este foarte slab pregatit si profesional dar si uman.Si-a pus amanta,Narcisa in functia de director si toata lumea este fericita.Traiasca iubirea!
10
1
Fratila e singurul care poate stopa jaful de la SIF3.
3
2
Pica Fercala si se incearca marea praduiala.Fratila schimba conducerea THR ca NARCISA va vinde tot.Sa schimbi si celebra jurista ZABERCA care se pare ca rezista...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102