REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TICHETE DE VACANŢĂ 2018 pentru profesori. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

TICHETE DE VACANŢĂ 2018 pentru profesori. Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

Replica API 15 ianuarie 2018 | 23:01 551

Ministrul Educaţiei Liviu Pop a anunţat, în direct la Romania tv, că vineri s-au plătit salariile aferente lunii decembrie pentru toţi profesorii din România, în cuantum total de peste un miliard de lei.

„Am luat salariile la noi şi astăzi este ziua de salarii. Prin ordin de ministru, toţi profesorii, în data de 14, vor primi salariile, nu va mai fi nicio intarziere - care era de multe ori din cauza, poate, a amânarii unor decizii la nivel local, constituire de consiliu local, rectificare bugetară. S-au platit toate salariile. Azi am plătit 1,106 miliarde de lei - salariile pentru toti profesorii din Romania. Nu este o problemă de salarii, din punctul acesta de vedere", a declarat, vineri, într-o conferinţa de presă, Liviu Pop.

În ceea ce priveşte voucherele de vacanţă, ministrul a spus sâmbătă, în direct la România TV că îşi doreşte ca acestea să fie platite în luna martie.

"Începand cu luna viitoare, vom deschide finanţarea pentru voucherele de vacanţă. Avem 390 milioane de lei, pe care, conform legii, trebuie să îi acordăm până în luna noiembrie. în luna februarie, vom face deschiderea, urmând ca, in functie de cum se organizează inspectoratele şcolare, în lunile martie, aprilie, mai - eu aş vrea ca în luna martie - sp fie plătite toate voucherele de vacanţă pentru toţi profesorii, pentru ca aşa ne-am angajat prin programul de guvernare, aşa îi avem banii prinşi în buget şi, din perspectiva finanţării, nu avem o problemă", a mai precizat Liviu Pop, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU TOTI PROFESORII POT DA MEDITATII SI CUMPARA 7 SAPTE CASE DE GHINION NU ??
0
0
Avem hotarari judecatoresti din 2015 neplatite. Minciuni, doar minciuni, toti mint cu nerusinare. Si sindicatul tace, e mana in mana cu guvernantii. Ii doare in pix pe Iosf sau Popescu, luna trece, salariatii cotizeaza la greu, banii le vin, prostii sa astepte... In ce tara traim!
2
0
ei oricum isi dubleaza salariu din meditatii! nu i mai plangeti atata! stiu bine cand se fac profesori ce i asteapta!
1
2
Adta minte cum respira!! La Cta salarii pauza,hotarari judecatoresti la fel...Ultima pe lista tichete de vacanta,dar pana atunci e remaniat...bolovanul
2
1
Hotaririle judecatoresti pt profesorii pensionari vechi de 2ani cind le plateste min inv?
1
0
S-au platit in unele judete,, la Constanta nu, la fel si lapticul si biscuitii se dau in toata tara, la Constanta nu, mai asteptam un an sa castige licitatia ministrul turismului de la DOBRE SI EL! Mai mare cacatul!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614