REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rupţi de beţi, cu Tiguan-ul pe străzile Constanţei: au lovit un taxi şi au băgat un bebeluş în spital, apoi au fugit

Rupţi de beţi, cu Tiguan-ul pe străzile Constanţei: au lovit un taxi şi au băgat un bebeluş în spital, apoi au fugit

Replica API 13 aprilie 2018 | 13:32 352

Un grav accident rutier s-a produs, ieri după-amiază, pe bulevardul Ferdinand din Constanța, în apropierea intersecției de la Teatrul de Stat. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei mame și a bebelușului acesteia, de numai 7 luni. Potrivit unui martor, un autoturism Volkswagen Tiguan, condus de o tânără, dar în care se mai aflau încă 2 persoane de etnie romă, aflate în stare avansată de ebrietate, a intrat într-un TAXI, iar acesta, la rândul lui, a ricoșat într-un alt autoturism, fiind vorba despre un accident în lanț.

Martorul spune că din autoturismul VW de culoare albă au ieșit cei doi cetățeni de etnie romă, rupți de beți, care au început să facă scandal și să amenințe persoanele din celălalt autovehicul. Potrivit aceleiași surse, mama și bebelușul de 7 luni s-au refugiat în sediul Radio Sky, de teama scandalagiilor, care amenințau cu acte de violență.

Mai mult decât atât, unul dintre ei, care abia se ținea pe picioare de beat ce era, susținea că este ”de la primărie”, însă a fost liniștit de cei prezenți. După incident, cei trei ocupanți ai mașinii au părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, abandonând autoturismul după colțul intersecției.

În urma sesizării prin Serviciul 112, la fața locului au sosit, în scurt timp, două ambulanțe, dar și 3 echipaje de poliție, 2 de la Rutieră și unul de la Secția 3. Potrivit reprezentanților Serviciului Ambulanță, mama sugarului și șoferul taxiului au refuzat consultația, însă bebelușul a fost preluat și transportat la Spitalul Județean, pentru a fi consultat pediatric și pentru a fi ținut sub supraveghere. În cauză se fac cercetări, iar polițiștii au deschis dosar penal.

Ce zice IPJ Constanța:

La data de 12 aprilie, în jurul orelor 15.35, la intersecția dintre bulevardul Ferdinand cu stradă Mihai Viteazu, în dreptul imobilului cu nr.17, conducătorul unui auto marca Volkswagen Tiguan, care se deplasa dinspre bulevardul I.C.Brătianu către strada Mihai Viteazu, a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la semafor. Au rezultat trei persoane rănite ușor, un bărbat, o femeie și un minor. Conducătorul auto VW a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba va bateti capatanile. Infectul de lefter de la cernavod costel a omora pe trecerea de pietoni un om si nu e pa puscarie. E legal sa omori domnilor procurori daca esti drogat sau beat. Haa
2
0
politiA SA FIE MAI ACTIVA ca doar le-au marit salariile
2
2
Cred ca era MATA fraiere.
1
0
Ar trebui la un moment dat sa ne razvratim impotriva acestor excremente ale societatii pe care ii platim din bani nostri pentru a fi smecheri si a-si bate joc de noi
12
1
Tiganii astia imputiti s-a umplut orasu de ciori astia luati si impuscati, sunt o rusine pentru acest oras niste umflati care nu fac nimic toata ziua si asteapta sa le pice din cer, gunoaie ale societatii
16
2
Vreau sa te vad in locul femeii sau taximetristului sa vad ce zici tu atunci
10
2
Daniel Albu rusine!!!! Asta e titlu de stire pentru o stire??? Ar trebui sa fii concediat pentru vocabularul de mahala si rasism ! Incompetent !!!!
2
12
Sa-i rasplateasca Tudorel cu ceva euroi pe acesti amarati care au iesit din parnaie !Rusine Romania ! Ajutoare sociale cui nu trebuie !
22
0
"Voinicule" iesi la interval sa-ti dau din fundul triajului?
8
1
Ne cacam pe voi, cred ca e mai bine
12
0
Ce viteji santeti voi romani in spatele tastaturi. Dar cand vedeti un rom pe strada va cacati pe voi de frica
5
15
Eu, personal, ma ofer sa ii onor pe toti!!! Atat pe cuorile din tara cat si pe ciorile care si-au luat zborul in strainataturi!!!!
27
1
ciorile asistate social! stau la mana intinsa dupa ajutor social dar conduc Tiguan! astia trebuie dusi sa mai faci un canal cu ei sau sapun!
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218