REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ŢIGĂNIE într-un autobuz RATC! Prinşi fără bilet, cât pe ce să-şi bage mâinile în părul controloarelor!

ŢIGĂNIE într-un autobuz RATC! Prinşi fără bilet, cât pe ce să-şi bage mâinile în părul controloarelor!

Replica API 11 mai 2017 | 00:20 597

Scandalurile din RATC sunt la ordinea zilei în Constanța. Mulți oameni nu ăși cumpără bilet și merg în mod fraudulos cu transportul în comun. Unii dintrei ei scapă, alții nu. În cursul zilei de marți, 9 mai, a.c., pe linia 100 și-au făcut apariția controloarele. Cei mai mulţi dintre pasageri aveau bilet, însă au fost și patru persoane care nu au catadicsit să își composteze bilet.

Printre aceștia se numărau doi studenți, o vârstnică și un bărbat de aproximativ 40 de ani. Cel din urmă a fost și cel care s-a aprins și a început să facă gură. „Haideți, doamnă, că am mers o stație. Pentru o stație să bag bilet? Am bilet, îl compostez acum”, a spus bărbatul. Controloarele i-au explicat că trebuia să bage biletul atunci când s-a urcat în autobuz nu acum. Femeia, care era cel mai probabil mama bărbatului a spus că nu i-a ieșit încă abonamentul.

„Am abonament, dar nu îl am acum la mine. De ce trebuie mereu să faceți circ și scandal?”, a spus pensionara, deși nici una dintre controloare nu s-a comportat urât. Deși au spus șoferului să închidă ultima ușă pentru a-i împiedica pe frauduloşi să iasă, bărbatul a trecut de femei și a ieșit din autobuz. În cele din urmă, toți au ieșit, femeile neputând să le facă față. Precizăm că de multe ori controloarele RATC au avut un comportament rușinos, însă de această dată comportamentul neruşinat a fost al constănțenilor.

Mihaela UNGUREANU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ultimii 4 abi cred ca m am urcat in autobuz de 5-6 ori din diverse motive. O data era sa bat niste tigani, si o fata niste controloare. Acum trageti concluzia la ce nivel aunt controloarele.
1
0
Schimbati...odata sistemul asta, cu autotaxarea...gasiti ceva ca in UE
2
0
Sa ii controlati pe tigani si apoi va arat biletul meu..sa fie clar..
3
1
Plingere penala,castig de cauza sigur,cereti despagubiri persoanelor in cauza.
1
1
Ptr. Urat: o sechestreaza pe ma-ta
2
1
Daa? Si pe cei de " etnie rroma" cand ii controleaza? In 2 -43, una din controloare a luat bani de la un grup de pirande sa le lase in pace.. asa ae face treaba ...
7
0
controlorii vorbesc infect si se comporta la fel. in loc sa le luati partea mai bine i-ati filma cu o camera ascunsa sa vedeti cu urla la copii si la oamenii muncii
6
3
Eu vad in filmare cum controlorii ratc sechestreaza o persoana
10
6
care sa fie problrma cu moldoveni de la CET.puteti sa ii luati in colimator si pe cei din arges si toot asa.in rest pupati in rect pe asa zisi violatori.
3
3
Sa vina Marius Burlacu zis "GIANI" din Las Fierbinti sa faca ordine ca moraru si dogaru nu au fost in stare. Plt Mascarici e sef acu la SAS si FRATELO de la DNA are grija de el... Rusine pt politia Constanta
3
1
Georgian , nu uita de pedofilii moldoveni de la CET...
6
1
nu stiu daca ati observat dar cand urca in autobuz cate 2-3...5-6 de etnie rroma nu va fi nici un controlor...oare de ce?...am ajuns la concluzia ca : tiganii au liber la circulat in transportul in comun de la primar in jos...jandarmerie ,controlori ratc...asa ca lasa sa composteze bilet doar omul muncii cinstit,pensionarii si studentii ,corect nu?
31
2
Iar a aparut Georgiana cea violata de moldoveni???
10
3
Asta se intampla deoarece Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
21
6
Mocangeala pe transportul in comun este cuprins in programul de guvernare. Nu oare Liviu Dragnea a spus cu subiect si predicat ca studentii &pensionarii ca pot merge gratis? Fagadau&Co, aplica programul de guvernare pe plan local, doar controlorii RATC nu-l inteleg sau nu l-au citit.
13
1
Dar pe tigani de ce nu-i controleaza nimeni?
35
2
Sa ne mai intrebam de ce fima e in faliment ?pensionari mocangisti, calatori fraudulosi, capusire.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614