REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ŢIGĂNIE PE STRĂZILE CONSTANŢEI! S-a sunat la 112: o maşină BLOCA un drum pentru o petrecere 'tradiţională'

ŢIGĂNIE PE STRĂZILE CONSTANŢEI! S-a sunat la 112: o maşină BLOCA un drum pentru o petrecere 'tradiţională'

Replica API 3 septembrie 2018 | 00:02 2072

Constănţenii se lamentează des ba că nu au spaţii verzi, ba că nu e curăţenie, ba că nu e civilizaţie - iar aici dau exemple din Sibiu, Timişoara etc., ba că una, ba că alta... Între timp, constănţenii trebuie să se suporte unii pe alţii, inclusiv tradiţiile ţigăneşti care spun, conform "legendelor", că trebuie blocată o stradă întreagă pentru ca nuntaşii să dănţuiască ori să servească masa!

Aşa s-a întâmplat duminică pe strada Ion Raţiu din Constanţa, însă, urmare a mai multor apeluri la 112 care sesizau o nuntă cu mare deranj pe stradă, a intervenit şi Poliţia! Pentru buna desfăşurare a presupusei nunţi, o maşină a blocat efectiv accesul pe stradă (domeniu public!). Imaginea ataşată arată situaţia în toată splendoarea ei.

De precizat că, până au ajuns echipajele IPJ Constanţa, nuntaşii au fost sesizaţi de vecini că... gata, până aici cu balamucul, aşa că au mutat maşina din drum (un Audi).

Oamenii legii au precizat că, urmare a faptului că au intrat în posesia imaginilor cu maşina care bloca drumul public, vor identifica şoferul şi îl vor sancţiona conform legii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne kkm pe tot neamul tau de armani
1
0
Rectific ptr mai jos..." Un violator sau pedofil aroman prin puscarii " .
1
2
Va bagati ceva'n machidoni,n'aveti loc de ei...dar n'am vazut un batran aroman in azil,nu am vazut un violator sau aroman,sau copilul vreunui aroman la orfelinat! Asta tine de educatia sanatoasa data acasa,in familie! Voi romanii nu va cunoasteti nici unchii si matusile, daramite verii de gradul doi...de'aici si nuntile voastre cu 50 de pers.,inmormantari cu familia si vreo doi vecini de n'aveti nici cu cine sta la priveghi si'nchideti mortul in casa mortuara si plecati sa va culcati! In alta ordine de idei...faima tarii au dus'o doi aromani...Halep si Hagi! Hai...ciocul mic si joc de glezne!
0
4
sunt proasta si fac ce vreti voi
1
0
Desi nu ma caracterizeaza, citind " ideile" tale nu pot sa ma abtin: cred ca toti romanii sunt de acord sa ne cacam direct in gura ta.O meriti pe deplin. Apropo, bulangiilor se scrie corect, cu 2 i, analfabet prost si jegos.
2
0
N am nimic cu nimeni, nu judec pe nimeni, fiecare face ce vrea....dar as face orice sa i trag o data lu sirma...e buna in draci, e facuta ptr pwla femeia asta
10
0
Sa-mi bac pla-n toti makidonii
6
1
Desi nu ma caracterizeaza, citind " ideile" tale nu pot sa ma abtin: cred ca toti romanii sunt de acord sa ne cacam direct in gura ta.O meriti pe deplin. Apropo, bulangiilor se scrie corect, cu 2 i, analfabet prost si jegos.
2
1
Anaf se sesizeaza la o batrana care vinde patrunjel la coltul strazii, la un amarat de pensionar care inchiriaza de sezon, in tara noastra daca furi o paine de foame esti hot, daca faci evaziune fiscala de mil.de euro esti mare om de afaceri.
3
0
Haos pe strazile Constantei recordul il detine Str.Renasterii unde soferii nu tin cont de semnele de circulatie restrictive ,fac praf si gaze, gunoai si injuraturi cit cuprinde, iar autoritatilor nu le pasa, de,Baiazid Memis si acolitii nu trebuie deranjati in afaceri.Sa intre pe strada tot poporul ca este democratie!
2
0
Chiar! Nu se sesizeaza ANAF cum au facut oamenii astia atatia bani? Oare din munca cinstita......nu cred......Referitor la blocatul drumului, au atata nesimtire in ei si cred ca daca au facut niste bani prin evaziune le este permis orice, chiar sa opreasca circulatia pe strazi.....ei sunt mai presus de lege.
4
0
Ieri nu a fost implicat nici un tigan sau rom, nu stiu ce aveti cu ei, singurul care a deranjat a fost baietelul cu Audi ,care a blocat o strada ...atat, lasati tiganii in pace!
4
8
ce ti-a facut tie acel bun ? esti atat de distrus ? scuipal injural batel pe el da nu da in bunuri distrusule
2
1
Jeg la toti machidoni care put a branza stricata.
5
2
Sa va bag pula n gura la toti care se mai ia de baronelu!
0
7
A fost odata o tara bogata si frumoasa cu oameni fericiti. Adio Romania. Bun venit RROMania patria tiganilor hotilor golanilor si cocalarilor.
13
0
Sa le sugeti salamul belit la makidoni.FORTA GDI
2
10
Nu poate cineva din oamenii de buna credinta sa aplice un cui pe vopsea? Intreb si eu, cand il mai vede prin oras parcat, sa vedem de cate ori poate sa o revopseasca
15
1
Poate cineva din Politie se gandeste sa aplice si legea pt blocarea accesului unui drum public fara autorizatie...TL 18 DMY..a blocat intersectia Str Ion Ratiu cu Str Unirii..iar CT 01 BNG intersectia Ion Ratiu cu Bdul Mamaia...putem pune la dispozitia Politiei fotografiile care atesta situatia descrisa..si poate ALOO ANAF..cineva suna la usa respectivilor si se intereseaza din ce bani au ridicat vilele nesimtite din care sau revarsat astazi plini de tupeul abject cu care au ajuns sa ne sfideze zilnic...pt machedonii cu 4 clase,,gasiti in dictionar ce inseamna abject...
29
2
Sezi bland sedane vanzator de inghetata ce esti care te bati cu femei pisatule
14
3
Sa mi bag pula in ma ta Sedanutz largutz sa mi bag pula in fetele tale bekira muista si atta balerina
5
2
Omul e praf ...lasati l sa se distreze ca si asa e falimentar si a mai pierdut si hotelurile royal . Cec ul il executa ...e grea viata de boier Baroane? Si vezi ca nu mai are sotia bani de masaj cu stii tu cine
8
0
Pentru makedoni nu se apkica legea ? Doar pentru tigani? V-an gura de flamanzii!politia locala dormi? Cand aducem cantareti din bulgaria si facem spectacol veniti in 2 minute sa ne dati amenzi. Cand canta toti magarii cipanezi va faceti ca ploua. Rusine politia Romana!
8
9
Azi am trecut pe langa ei! Era tiganie in strada !
13
0
Nunta unor machedoni de Tulcea EVAZIONISTI care au impanzit Constanta sufocandu-ne . Sofer-ul era cunoscut politistilor care atunci cand au ajuns la eveniment , s-au salutat cu invidul care a mutat masina la sugestia cordiala a ancestora si au mers impreuna la casa cu nunta.
18
5
Ala cu Audi are vila pe colt la farmacie la ion ratiu , avea BAR la nr inainte , un parlit , crede ca daca are banii face ce vrea ...
16
4
Sunt curios cat a stat strada blocata avand in vedere ca la cativa metrisori e sediul miltiei constanta!
10
4
Baronelule, te stiam nesimtit. Dar sincer, nu si prost sa ajungi in ziar....
16
3
Pai sa zicem ca soferul este fix la casa Ratiu cu Unirii aia mare pe doua strazi oare e asa greu sa identifice? Pufleanu Miti sa zicem. Presupunem, ca doar s-a casatorit surioara stimabilului astazi.
13
4
Bagamias pula n toti mortii lu baronelu si in masa si in tasu si in tot neamu lui de cacati
30
4
au averile din -salariul minim pe economie -
10
3
Niste zdrente care comenteaza sper sa luati foc cu toti de cacati ce sunteti
12
17
Popor de tigani smardoi si cocalari
13
3
Nu cumva asta este cotetul lui Baronelul ala mic fiisu lui Donchi?
14
4
MOARTE CIORILOR!
24
2
Nu ne facen bine doar ai blocat o artera foarte circulata a orasului bai imbecilule!
17
1
cioara sa vezi ce cheie iti iei pe masina, !
19
0
Makidonii la putere, ciorile sa arda !
11
8
Inca o dovada a faptului ca am ramas ai nimanui. Un oras parasit de autoritati in care orice tigan cu mai mult de 2 drumuri pe spania face ce vrea. Din pacate, exemplu asta nu e exceptia ci regula.
35
3
Spurcata rasa de oameni....astia ar trebui exilati inapoi in India.....discriminatii astia
37
1
Am motive sa va fac sapun
36
3
Moarte tiganilor!
41
1
In mod cert este vorba de tigani sau machedoni, aceste doua subspecii ale orasului.
49
8
Cand faceau tiganii cate 3 zile nunti si va blocwu tot cartierul , nu auzeam pe unul sa sune la 112.acum suntem toti cinstiti si ipocriti!nu ne mai facem bine niciodata Si de aia avem neajunsuri pt ca suntem rai!rezist
8
39
I ai carnetul bagasiar pla in ma sa de buretar infect cocalar umflat
31
4
Sunt niste makidoni imputiti, jegosi si mizerabili. O scursura a societatii, dar din pacate traim printre ei. Rugam politia sa isi faca datoria fara a lua spaga. Multumim.
42
14
Sa le beliti pila la machidoni
14
55
Cel ce are audi-ul asta nu locuieste pe ion ratiu nu stiu de unde a mai aparut si asta
10
6
o saracie infecta cu neamul plin de datorii , machidon mizerabil plin de fitze si figuri mi as pula n mortii lui de machidon infect
38
10
doar tiganii si machidonii jegosi tin sa iasa ca paduchele in frunte...
47
7
Saracii astia au luat bani de la banca sa si faca nunta si blocheaza strazi..machidoni beliti
50
10
propun activitati nocturne de incendiere a cuiburilor acestor ciori plus masini . putina gazolina si o brocheta
53
5
machedonii si tiganii de-aia Constanta arata ca republica central-africana.
53
7
Huo saracule
9
9
Nu stiu de ce la politistii acestei tari le este frica de tigani!Daca autoritatile nu fac nimic noi ar trebui sa le impunem civilizatia! Sa va i-a dracu de tigani borati!
43
1
Romi nu au tara nu au sunt nimazi parvenit
24
1
Replica Ziua Telegraful si televiziunea locala au cautat cu orice pret sa produca in felul lor de masmedie interpolitica locala discriminare ura de rasa si alte poligamii politrucice aratind foarte clar ca acestea nu sunt forma de presa adevarata ci doar manipulare si joc de invergenta ciclobalitistica in angrenarea de forta a intaririi urii si rasiale total asa dar de pomina sa va fie voua in lumea urmatoare
6
31
Aseara,am trecut pe str.Aron Pumnul pe la ora 21,la jumatatea strazii o masa in mijlocul soselei ,scaune era o familie cu multi copii,ne-au certat ca de ce trecem pe acolo,alta strada n-am gasit.Ce sa facem noi cetatenii?intreb autoritatile?
38
5
Machidonii astia... Afara din tara
39
10
Sa.sugeti pula la toti tiganii di constanta ca voi romaini nu aveti loc de tigani si machidonii voi suntei romani spurcati asta este teaditia bulangilor
4
85
Acest individ, socrul mic nu este machidon.Dupa fata si dupa ocupatie este tigan.Dar politia romana care este platita din banii nostri de ce nu a luat masuri imediat??
47
5
Machidonii mai rau ca tiganii
44
13
Tigani sau machidoni tot aia este, se cred stapanii orasului oierii astia cu creier de redusi mintali
54
8
Nu mai ai loc in Constanta de toti tiganii borati de toate slugile precum Marcel raducanu si alti mici interlopi... Ajunge chiar nu face nimeni nimic? Sa dea Dumnezeu sa ardeti in iad
55
0
ciori borate.
60
1
Te fac tiganii!Esti slab rauuuu!DEPASIT DE SITUATIE!
44
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218