REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ţiganii care ocupa în mod abuziv un imobil de pe strada Nicolae Iorga au fost SANCŢIONAŢI

Ţiganii care ocupa în mod abuziv un imobil de pe strada Nicolae Iorga au fost SANCŢIONAŢI

Replica API 7 februarie 2017 | 08:10 398

Recent, o constănțeancă a sesizat Primăria Constanța în legătură cu o famile de țigani care ocupă abuziv un imobil de pe strada Nicole Iorga. Femeia declara că vecinii săi, o familie de ţigani formată din 30 de membri, a devenit spaima cartierului. Pe timpul zilei aceştia creează disconfort prin mizeria şi zgomotul pe care îl fac, iar pe timpul nopţii, spune femeia, se transformă în hoţi.

Aceasta îi acuză pe vecini atât de furt de poşete, cât şi de furt de energie electrică de la stâlpii de iluminat public. Menţionează că aceştia cerşesc, fură şi sunt un real pericol atât pentru cei care locuiesc în cartier, cât şi pentru trecători. Municipalitatea a reacționat promt și i-a sancționat pe țigani.

„Pentru soluționarea aspectelor sesizate s-a înaintat adresă către Secția 1 Poliție pentru a lua măsuri conform competențelor, pentru faptele antisociale de natură penală și contravențională manifestate de persoanele ce locuiesc la imobilul de pe strada Nicolae Iorga. De asemenea, s-a înaintat adresă către R.A.E.D.P.P Constanta pentru a ne comunica situația locativă a imobilului.

Totodată, au fost efectuate controale de noapte în zonă de către echipe de polițiști locali împreună cu un echipaj al Secției 1 Poliție pentru a verifica aspectele semnalate fiind identificate și sancționate persoanele care locuiesc în mod abuziv în imobil. Problema sesizată va rămâne în atenția noastră, asigurându-vă în continuare de receptivitatea și sprijinul nostru în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați în măsura în care acestea intră în competența noastră”, au precizat reprezentanții primăriei Constanța.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii ocupa strazi altii imobile, e la moda.
1
0
Veniti d-le Fgadau sa vedeti si cuiburile de tigani pe strada Ion Corvin care se afla chiar in vecinatatea Liceului cu program sportiv,,NICOLAE ROTARU",care sunt un adevarat pericol pentru scolari si oamenii din cartier,sa nu mai vorbim de galagie,mizerie si dezastrul ce au facut din locuintele nationalizate ocupate abuziv! Cu ce suntem noi de vina care platim taxe peste taxe sa suportam asemenea oameni? Scapatine orasul de asemenea putori si lichele si dati macar dvs in al 12-LEA CEAS stralucirea si ce a fost o data ,,CONSTANTA".
10
0
sa plateasca mata luatia-si familia in pula Fagadau sanctiunea data acestor jeguri ale socetatii de unde pula mea au astia banii sa plateasca ii doare fix in pula de amenda data,astia nu patesc nimic si altii pentru un ANL le-a fost respins dosarul ca a avut schimbat domiciliul in alta localitate 2 luni si vezi doamne nu se mai poate da locuinta ca trebuia sa ai numai pe c-ta domiciliul stabil.nu va pune nimeni o bomba la primarie sa va duceti dracu cu totii de nesimtiti.
11
1
Felicitam calduros primaria !! Rusine Fagadaule !! Ia-I acasa si tineti-I sanctionati la tine, mai derbedeule !
15
1
Tiganii au fost SANCTIONATI. Serios, sunteti tampiti? Cum au fost sanctionati? Le-a dat bataita la popou sau ce? Plm
25
1
Pe lahovari s-a demolat cladire si asa au scapat de tigani.La Timisana 84 au fost evacuati doar pt o ora ca in acte sa para evacuati,dar tiganii au spart usa si au intrat iar,apoi un electrician i-a rebransat fara acte, asa ca acum nu mai platesc nimic pt ca au fost evacuati nu?pe hartie.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614