REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ţiganii care s-au luat la harţă în zona Autogării au renunţat la plângeri

Ţiganii care s-au luat la harţă în zona Autogării au renunţat la plângeri

Replica API 18 decembrie 2015 | 00:07 250

Reglări de conturi

Reglări de conturi

Ţiganii care au provocat scandalul din seara de miercuri, 16 decembrie, se pare că au revenit la sentimente mai bune unii faţă de ceilalţi şi asta întrucât nu au depus momentan plângeri penale. Astfel oamenii legii îi cercetează la legea 61/1991, care prevede faptele de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totul s-a petrecut în seara de miercuri, 16 decembrie, în jurul orei 18.35, când poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie între două persoane, în incinta Autogării Sud. Poliţiştii s-au deplasat operativ la faţa locului, aplanând conflictul si conducând la sediu mai multe persoane. În primă fază s-a presupus că este vorba despre o datorie în bani pe care un cămătar ar fi vrut s-o recupereze, însă cei implicaţi în conflictul spontan au negat aceste lucruri.

La audieri ei au declarat că lucrurile au stat cu totul altfel. Mai exact, unul dintre scandalagii a susţinut că el stă mai mult prin zona autogării dar s-a eschivat să precizeze de ce şi cu ce anume se ocupă. Astfel, în timp ce pierdea timpul pe strada Theodor Burada ar fi văzut un individ pe care îl cunoştea şi cu care a intrat în vorbă, ajungând să se certe. Unul dintre el şi-a chemat fratele, celălalt rudele, în scurt timp scandalul desfăşurându-se între două tabere formate din câte 3 persoane fiecare.

Tot ei au spus că femeile ar fi început cu gura în primă fază, pe când ei doar au intervenit să aplaneze conflictul. Cert este că s-au şi lovit, toţi ajungând la spital, dar nu au necesitat internare. De asemenea, menţionăm şi faptul că doi dintre cei implicaţi se numesc Rustem şi Ibiş, locuind în Piaţa Chiliei şi pe bulevardul Aurel Vlaicu. Până în momentul de faţă nu au depus plângeri la Poliţie. Ancheta continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367