REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Țiganii din centrul Constanței, RIDICAȚI de MASCAȚI! Percheziții cu repetiție!

Țiganii din centrul Constanței, RIDICAȚI de MASCAȚI! Percheziții cu repetiție!

Replica API 11 aprilie 2017 | 16:04 1496

Percheziţii de amploare în Constanţa! Oamenii legii au descins în cursul dimineţii de 11 aprilie a.c. la domiciliile mai multor suspecţi de trafic de canabis şi etnobotanice, fiind vorba de domicilii situate pe străzile Sarmisegetuza și Avram Iancu din municipiu. Două persoane au fost scoase în cătușe și conduse la audieri, fiind vorba despre o femeie și un bărbat.

Agitația s-a instalat în zona respectivă încă de la primele ore ale dimineții. Mascații din cadrul Jandarmeriei dar și din cadrul IPJ Constanța, cât și oamenii legii de la BCCO și procurorii DIICOT au fost la fața locului, fiind luate la puricat imobile de pe Sarmisegetuza, de pe Avram Iancu și de pe Atelierelor. Există suspiciuni potrivit cărora acolo ar locui o grupare infracțională specializată în trafic de droguri. Anchetatorii au găsit cantități semnificative de droguri, dar au ridicat și alte bunuri, precum un hard diskuri. Cercetările continuă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De precizat este faptul că indivizii care-și duc veacul în acele imobile, care nici de data aceasta nu au vrut aibă contact cu jurnaliștii, sunt deja obișnuiți ca diminețile să le fie fie "încununate" cu vizite ale mascaților. Și spuneam asta pentru că percheziții au avut loc și în martie anul trecut, pe 24 martie mai exact. Și atunci, aceiași indivizi erau suspectaţi de trafic de etnobotanice, fiind vorba despre o reală grupare infracţională.

Ce este şi mai uimitor se lega de faptul că existau indicii cu privire la faptul că persoana care le comercializa ar fi fost chiar o minoră în vârstă de 12 ani. Aceasta a ieşit din locuinţă, acoperindu-şi faţa cu gluga halatului, pentru a-şi lua câinele şi pentru a vorbi cu cumnata ei, moment în care spiritele s-au încins. Alimentată de o femeie care stătea la poartă, respectiv concubina fratelui, care tot înjura şi le spunea jurnaliştilor: „Bine că filmaţi, mare lucru faceţi şi voi. La ăia care omoară nu mai mergeţi... Nu o pozaţi, că e minoră...”, copila şi-a ieşit din fire şi a devenit agresivă, după care a scuipat un cameraman. În continuare, oamenii legii au căutat în locuinţe, mai multe persoane fiind duse la audieri. Cât despre vecinii din zonă, se pare că toţi au intrat în silenzio stampa, susţinând că nu ştiu despre ce este vorba şi că nu au văzut nimic suspect. Încă de la acea dată au continuat cercetările, care s-au materializat cu alte percheziții la data de 11 aprilie.

Descinderi au mai avut loc și în alți ani, spre exemplu și în 2011. La acea dată se credea că supect este fratele lui Mircea Oaie (pe numele său real Mircea Alexandru - n.r.), dar se pare că nu a fost așa, fiind vorba despre vecinii lor. Însă, potrivit informațiilor noastre, și persoanele vizate ar fi rude ale clanului Oaie.

Liliana CHIRU, Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
salut,as vrea sa declar ca pe strada sarsegetuza 80 se vand droguri adica etnobotanice acum 3 4 luni a murit un copil in varsta de 15 ani deoarece consuma etnobotanice de la clanul oaie.....si mai sunt multi traficanti pe str.atelierelor 80....hai sa va spun cum sta treaba ei iau marfa din bucuresti,portul constantei si o comercializeaza la ei acasa pff e ceva groaznic de auzit dar din pacat asa fac multi rromi din municipiul constanta deoarece nu au cuantumul de clase pentru a fi angajati la un serviciu platit modest .si ei aleg sa omoare copii altora si pe ai lor punandui bine la puscarie cu
0
1
Pe astia din localitatea Mangalia care vand moarte; "Droguri" nu ii vede nimenii? BURUIANA FLORIN , Pe alea farului si Mustafa Tanior , vand la copii la scolii si liceu drogurii nu ii mai vede nimenii? Nu mai prezinta pericol public? Avem.copii la scoli ne trmem ! Va rog sa facetii ceva asta daca nu sunt protejatii vostrii!
0
1
Diicot la usa mea, diicot la usa mea E 6 dimineata cu catuse la podea
2
1
pt cei cu nume de "mare boss" care va umflati pe aici ca platiti politie, judecatori, ca sunteti mari combinatori si de neatins, sper ca va place sa fiti fututi in cur pt ca in directia aia va indreptati! Va doresc o vacanta cat o viata la Poarta Alba!
3
1
Cojo ala din Tomis N, vinde la copii cingo halucinogen la scoala generala, dupa 11 isi pune taraba acolo,aveti grija ca e periculos.
2
0
e unu cojo in tomis nord care vinde memeuri suculente
26
1
Nu pot sa atasez fisiere ca as desena...pe olteniei colt cu sarmisegetusa acum se da mai sus de diagonala un imobil dezafectat cu paturi in geam peretii sunt vipsiti cu verde cum intrii in curte pe gand a dpua casa pe stsnga ei joaca carti si table
6
1
Pana la urma daca vand nu e vina lor si eu am fumat atatia ani , e vina celor care vin la ei ca nu le baga ei pe gura cu forta niciodata nu au fost prostii turci sau tiganii Majoritatea minorilor sunt prosti am fost si eu da m-am desteptat e ceva greu sa ajungi de la prost la destept dar ceva mai greu e sa si ramai destept sa numai fi iar prost ca ajungi de unde ai plecat . Nu au nici-o vina ei si nu o sa-i prinda prea curand pentru ca stiu toate mersurile e greu
3
6
Ce perchezitie tata ? Direct cu aruncatorul de flacari pe ciori !
19
1
fata lu sedan. Bekir
10
0
'Tui in Dumnezeu pe ma-sa, n-au muncit o zi in viata lor si conduc masini de zeci de mi de euro sau chiar sute.
16
0
SRI e la 2 pasi de ei si degeaba...sau poate nu, cine trebuia sa stie a stiut dinainte
15
0
Don Cristocea de pe Facebook vinde cocaina in Constanta
11
2
Va futem si vindem femeile in Europa ha ha ha ha ha
7
12
Siretului cu daciei bmw parter1 intrare din imobil cu 2 sau 3 et situat pe colt
2
2
Sri si serviciile trebuiesc desfiintate. Eventual inlocuite cu ciorile contrabandiste ca.s mai destepte. Orasul e plin de tigari, droguri, proxeneti, hoti dar serviciile nu le intercepteaza, nu stiu sa foloseasca aparatura din dotare, nu stiu sa le ia urma. Sau nu vor ca si ei au vile si geepuri si amante de intretinut. Probabil ca da, voi ii platiti asa cum zici, 13.21, iar ei va apara si ......
22
1
George Bacalu din faleza nord vinde droguri
20
2
lasati turcii sa faca ce vor.
7
7
noi platim politia , si judecatorii ! noi conducem Constanta ! Fagadau e la degetelul nostru ! suntem turci nu prosti !!!
11
2
Dar Matei fostu primar a furat tot orasu Navodari si ce pula mae a patit?
9
3
si in piata grivitii rup ciorile traficul de etnobotanice si iarba argean tabeica mongol si vand la minori foarte mult eu am avut probleme cu fimiu dar ii multumesc lu Dzeu l-am adus pe calea cea buna si poreclele astea mi le-a zis el pt ca de acolo isi procura jointurile poate politia ii cunoaste dupa porecle si ii aresteaza
18
0
Foarte bine pe toti sa-i ia sa se goleasca orasul de asa cva.
14
1
Tot clanu oaie vinde
16
1
La navodari e unul Drezaliu care vinde tigari de contrabanda pe marii cind veniti sa l ridicati.omul are jeep casa sa ajuns dar trebuie stirpit traficul de tigari de contrabanda
9
0
Lasati romi in pace ei vor trai in RROMania
3
14
Este mai bn sa vindeti tigari la navodari netimbrate ca mn . Eu mi am facut case si jepurii din trafic
11
7
Au mai fost si acum 4 luni dar degeaba. N-au cum sa ne prinda.
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614