REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ţiganii din Coiciu, de pe strada Străjerului, tâlhari la drumul mare: au ajuns în faţa magistraţilor

Ţiganii din Coiciu, de pe strada Străjerului, tâlhari la drumul mare: au ajuns în faţa magistraţilor

Replica API 12 februarie 2015 | 22:44 855

Unii vin, alţii pleacă!

Unii vin, alţii pleacă!

Unii vin, alţii pleacă! Aceasta este situaţia din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa. După ce un individ care a furat două telefoane mobile a fost lăsat în libertate de judecători, poliţiştii constănţeni au prins alţi patru indivizi, care au ajuns în faţa magistraţilor. Astfel, Gesur Şaban a fost arestat, pe când Şaban Sali Amet şi Buha Şaban au fost arestaţi la domiciliu. Menţionăm că hoţii sunt din cartierul Coiciu, ei locuind pe strada Străjerului, la numere diferite, dar alăturate. Totodată, oamenii legii au mai prins un individ, şi el bănuit că a furat un telefon.

În timp ce judecătorii îi „păsuiesc” pe unii hoţi din buzunare, poliţiştii prind alţii. Mai exact, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au fost identificaţi şi reţinuţi pe bază de ordonanţă Gesur Şaban, de 21 ani, Buha Şaban, de 15 ani şi Şaban Sali Amet, de 14 ani, toţi din Constanţa, cu domiciliile pe strada Străjerului din cartierul Coiciu. Mai exact, cei trei, în seara de 6.02.2015, ora 18.30, au smuls un telefon din mâna unei tinere, de 25 ani, care se deplasa (vorbind la telefon) pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. În cursul zilei de miercuri, 11 ianuarie, inculpaţii au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru tâlhărie, Gesun fiind băgat după gratii, pe când ceilalţi au primit arest la domiciliu. De asemenea, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat şi pe Mihai F., în vârstă de 30 de ani, din sat Corbu, bănuit de comiterea unui furt de telefon mobil, din buzunarul unui tânăr care se afla în autobuzul de pe ruta 101C, faptă comisă la data de 13.11.2014. Telefonul sustras a fost recuperat, faţă de bănuit fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. De asemenea, reamintim că Stoian Constantin, cunoscut ca hoţ de buzunare, a scăpat de arest. Pe 10 februarie anul curent, Tribunalul Constanţa i-a acceptat contestaţia şi a decis să-i înlocuiască măsura arestului preventiv cu controlul judiciar. Decizia este definitivă şi executorie. Potrivit oamenilor legii, în data de 23 decembrie 2014, acesta a furat un telefon mobil din buzunarul hainei unei persoane care se afla în staţia de microbuz din zona Gării Constanţa. Ulterior, după numai câteva minute, Constantin a mai tâlhărit o persoană, pe strada Mangaliei, furându-i tot un telefon mobil.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218