REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Timbrul de mediu a dispărut... pentru scurt timp! Vine taxa pentru aglomerație

Timbrul de mediu a dispărut... pentru scurt timp! Vine taxa pentru aglomerație

Replica API 24 februarie 2017 | 00:40 508

Scoatem una, băgăm alta! Bucuria eliminării taxei de mediu a fost de scurtă durată. Autoritățile vor să introducă acum o vinietă specială pentru mașini, care să înlocuiască timbrul de mediu, eliminat de către guvernanți. Practic, taxa va fi una de acces cu mașina în marile orașe din România. Cu cât mașina e poluantă, cu atât valoarea taxei va fi mai mare. Ministerul Mediului se va ocupa de pregătirea taxei speciale pe care o vor plăti toți șoferii care vor să intre cu mașinile în orașele aglomerate. Modelul taxei nu este unic în România, taxa de congestie din Londra putând fi un exemplu pentru cei de la Mediu. Dacă vreți să intrați cu mașina într-un oraș aglomerat, cum ar fi centrul Bucureștiului, veți plăti o taxă. Valoarea acesteia va varia în funcție de gradul de poluare al autovehiculului. Taxa ar putea fi plătită prin sms sau online, iar Poliția Locală se va ocupa de identificarea și amendarea persoanelor care evită să o plătească.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cat sunt de cretini, vor mai legifera o aberatie mai mare decat pana acum....ca doar sunt PSD
4
0
stati linistiti pentru moment. lucrez la mt si nu se pune problema de asa ceva. presa af fi bine sa se informrze si apoi sa scrie. nu sa dezinformeze
0
4
In caxul asta ,psd,da mana libera oricarui primar de oras ,orasel catun sa bage taxe si niste amenzi necontrolate de nimeni.Un drum pana la Timisoara ,de exemplu, care trece printr-o sumedenie de localitati ne va scoate din buzunar pt vigneta mai mult decat pt benzina.Oare psd-istii astia gandesc cu capul,nu prea cred!
5
0
sunt pericolele de pe soselele tarii...Stati cu ele la tara si puneti va clostiile cu pui...In orase vrem doar masini de la euro 5 in sus...Hai cu vigneta sa i executam pe romani.
3
0
La PSD-isti , la penalii astia care conduc tara , taxele si impozitele ,,nu moare , ci se transforma ...''
4
1
iar ai inceput sa mi o sugi fraiere coclit...sa le iei in gura la toti psd isti.
3
6
Deci vor aparea barierele de tip mazare!V-ati convins dlor,asta-i psd-ul,iti arunca o mana de firmituri in campanie si apoi iti confisca si tiparul mamaligii!
9
4
DE SUB MINE....POTI SA MI SUGI PULA FARA SA TE APLECI...SI SA TI IAU TOATA FAMILIA IN PULA...DACA VREI MASINA MUNCESTE BOSCHETULE...
5
9
Daca mata o suge pe centura si-ti da bani ptr euro 20 e treaba ta...majoritatea romanilor care muncesc cinstit, traiesc cu salarii de subzistenta. Toti ne dorim lamburghini dar...luam ce ne permite bugetul.
5
9
RAPANDULELE ,TIGAILE SA NU CIRCULE PRIN ORASE...SA STEA DRACU CU ELE LA TARA SA PUNA OUA LA CLOSCA...A ti cumparat masini care altii le aruncau la fier vechi...Cumparati va masini de la Euro 5 in sus...Bravo !!!.
7
12
O sa avem iar probleme cu EU daca introducem aceasta taxa. Londra nu mai face parte din EU.
4
6
sa dispara articolele cu alte partide : psr-istii muistii ori pampalaii basisti si mai cu seama iohanistii pnl-isti basiso-ciolanisti cretinisti ar fi pacat sa le dea toata lumea sa suga non stop! Cate tampenii a facut guvernul mocanist au tacut tonti ca cucuveaua in vie, iar acm naparlesc toate zuraciunile si merg pe centura ca e sperma buna de la bietii ciobani. Pana si mocanis ca comvins de asta vsazand ce se intampla la ai magi.... si suri !
3
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614