REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TIMPUL a stat în loc pe Strada Nicolae Filimon

TIMPUL a stat în loc pe Strada Nicolae Filimon

Replica API 9 martie 2021 | 09:47 2044

Pe strada Nicolae Filimon, din zona Brătianu, locuitorii parcă trăiesc cu 20 de ani în urmă. Cei care au fost la conducerea oraşului până acum nu au mişcat un băţ pentru cetăţenii de acolo, iar lipsa investiţiilor în zonă se vede de la o poştă. Trotuarele sunt înlocuite de pământ transformat în noroi, bălării, şi betoane abandonate pe marginea drumului.

Locuitorii s-au resemnat

De când s-a schimbat administraţia locală, cetăţenii din Constanţa au tot scos la iveală problemele existente în oraş şi de care fosta conducere nu s-a preocupat ani de zile. Unul dintre cele mai arzătoare subiecte este cel legat de infrastructura pietonală din municipiu, însă unii locuitori susţin că s-au resemnat cu ideea că lucrurile nu se vor schimba prea curând.

“Ce mai avem de făcut în afară de a ne resemna la gândul că asta e situaţia şi trebuie să o acceptăm? Zona aceasta a fost mereu ocolită, este tranzitată şi de foarte multe autovehicule, unele staţionează pe trotuar. Şi astfel s-a ajuns aici. Când plouă este mai rău că se formează noroi. În rest, ne descurcăm cu putem”, a explicat un constănţean. Într-adevăr situaţia din zonă nu este roz întrucât trotuarele sunt înghiţite de pământ, sunt gropi, dar şi moloz abandonat în voia sorţii.

Zona nu face parte din planul de reabilitare

Autoritățile locale nu au în plan, pentru un moment, rezolvarea situației. Conform graficului estimativ de lucrări al Confort Urban din anul 2021, această arteră nu este inclusă în lucrările de reabilitare şi modernizare. În schimb, se lucrează intens pe alte artere din municipiu.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am trecut azi pe acolo. Miroase a branza..a zer de osie. Din ala cu aracet. Ma intreb de ce.
2
0
ce ne arati noua , mergeti la dracu de chitac si arati asa ceva nu noua ...
5
0
Ce ghena de oras
4
0
Asa arata tot satul Constanta
9
0
mai bine stai cuminte, nu mai posta! trotoar este gresit, forma corecta este TROTUAR!
9
0
Da,dar strada este este asfaltata recent si vreti rapidi si trotoarele.La periferie ce-i graba?
0
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218