REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tineretul liberal constănţean, reprezentat la nivel naţional

Tineretul liberal constănţean, reprezentat la nivel naţional

Replica API 23 iunie 2015 | 08:26 259

Cătălin Cheia

Fuziunea dintre PDL şi PNL se aplică pe toate palierele celor două partide. Modelul de la seniori se aplică şi la tineret, cele două birouri lucrează împreună pe hârtie şi separat în teritoriu, însă ordinele se execută, nu se discută, astfel că, sâmbătă, s-a produs un nou pas pentru îndeplinirea fuziunii.

Co-preşedintele TNL Constanţa, Cătălin Cheia, a fost învestit ca membru în cadrul Biroului Politic Naţional al tineretului liberal, în cadrul unei şedinţe organizată în Covasna, la Sfântu Gheorghe.

„Pentru Constanţa e important că va avea vizibilitate la nivel naţional. Pentru mine şi organizaţia Constanţa e important pentru că acest proces de fuziune se va face corect. Conducerea naţională este alcătuită din cele două structuri. Organizaţia Constanţa va fi mult mai implicată, mai dinamică. Mă onorează faptul că fac parte din conducerea naţională şi îmi creează în acelaşi timp şi obligaţia de a performa, pentru că sunt reprezentantul Constanţei. Echipa consolidată de tineri activi, pregătiţi şi implicaţi în activitatea de partid din cadrul TNL Constanţa va aduce plus valoare în conturarea celei mai puternice organizaţii de tineret la nivel naţional”, a spus Cheia, pentru Replica.

Alături de Cătălin Cheia, Constanţa mai este reprezentată în BPN de Bogdan Bola, din partea fostului PNL. În prezent, aproximativ 50 de persoane compun BPN al TNL. Se merge în continuare pe cele două vechi structuri de birouri de tineret ale fostelor PDL şi PNL, numărul este egal, însă în 2017 se vor organiza alegeri, când va fi desemnat un singur preşedinte.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367