REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tineri absolvenţi la Jandarmeria Constanţa

Tineri absolvenţi la Jandarmeria Constanţa

Replica API 24 septembrie 2019 | 03:43 629

26 de subofiţeri absolvenţi ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi „Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa și la Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța.

Ceremonia de numire în funcţie tinerilor jandarmi a avut loc astăzi la sediile celor două unități.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţilor, ulterior fiind incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofiţeri vor fi încadraţi la subunități de ordine publică și pază și protecție instituțională, urmând să ocupe funcţii de subofiţer operativ.

Cei 26 de absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că „doresc să se integreze cât mai repede în colectiv, promiţând să acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”.

Conducerea Jandarmeriei Constanţa i-a asigurat pe tinerii subofiţeri de tot sprijinul, i-a felicitat şi le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia sunt prosti ca si cei care-l aparau pe mafiotul dragnea , care nu stiu decat sa loveasca oameni cu pulanul sau sa-i gazeze... mai bine-i intreba daca au citit vroe carte in viata lor , in afara celei de abonati telefonici...
5
0
Capete seci nu stiu decat bata, ghiolbani niste ciobani care cersesc bani publici. Capete patrate.
6
1
Ce stire impresionanta! Seamana cu cele din ziarul Scanteia, noi cadre de nadejde in slujba partidului unic, in cazul de fata PeSeDe
8
3
sunt viitoarele cozi de topor ale sistemului.pe astia se vor baza oameni ca dragnea carmen dan veorica dancila.in caz ca iesi in strada sa iti spui nemultumirea si sa iti urlii disperarea ei vor fii cei care te vor altoii ca ai indraznit sa ridci capul din pamant si ti ai permis sa ii tragi la raspundere.cu mainile lor te vor bate te vor gaza pt ca ei "executa ordine",fie ele si abuzive,pt ca sunt niste slugi ale sistemului.iar daca sistemul si omul politic vrea te bate pana ajungi in coma.simplu. nu uitati 10 august.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367